Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

davranış problemi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=57463
Tarih: 10 Eki 2025 Saat 01:43

Konu: davranış problemi
Mesajı Yazan: mevsimrüzgarı
Konu: davranış problemi
Mesaj Tarihi: 27 Haz 2017 Saat 01:48
Hocam merhabalar 
38 aylik bir oğlum var. Son birkaç haftadir tuvaletinin geldiğini tuvalete gitmek istediğini söylüyordu tavsiyelerinizi yine dinleyerek 4. gün sonuca ulastik. Teşekkürler. Hic zorlanmadan evde temizlik problemi yaşamadan zamanki gelince halloldu kendiliğinden. Yalniz su anki sorunumuz isirma. Yapmak istemediği herhangi bir şey oldugin da hemen isirmaya calisiyor ciddi anlamda iz birakiyor darp raporu alsam yeri var :) buna nazil engel olmaliyim eline vuruyorum artik sabrim tukeniyor isirdim ama kis kis güldüğü zamanlar oluyor. Umursamiyor acikcasi sesimi yukseltince dudaklar buzuluyor 10 dk sonra yalvarir BİR sesle anne bana kizma diyor duygu sömürüsü de hazir. Kendim öğretmenim söküğümü dikemedim. Despot değilim ama kurallarimiz var. Onun dişinda ağlayarak bir şeyler yaptirmaz başka sorunumuz yok ama artik bu durum canimi sıkıyor  yol gösterirsrniz çok sevinirim.

-------------

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Haz 2017 Saat 03:05
Siz de onu isirin...  ZIRA, onu ya siz terbiye edeceksiniz, yada el-alem terbiye edecek!!!
Siz tepki vermezseniz, bunu kendisine verilmis bir HAK olarak gorur ve herkesi isirir...
Sizin isirmanizi tercih ederim..   Cani yanmis bir cocuktan daha insafli isirirsiniz. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat