Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Dil üzerindeki tabaka

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=57493
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 22:48

Konu: Dil üzerindeki tabaka
Mesajı Yazan: bykr
Konu: Dil üzerindeki tabaka
Mesaj Tarihi: 01 Tem 2017 Saat 13:31
Hocam merhaba.bir arkadaşımın sorusunu size iletiyorum.bebek 7 aylık.72 cm boy 7,30 kilo ve 44cm baş çevresi
2 aylık iken ağzında pamukçuk olmuş ve mukostatin kullanmış geçmiş.doktor bir daha tekrarlar ise tahlil yapacağını söylemiş o zaman.5 aylıkken tekrarlamış.karbonatlı bez ile silmiş ama geçmemiş.kaşık ve biberon diline değdiği zaman kafayı geriye atıyormuş,kusuyormuş.dil üzerindeki bu tabaka pamukçuk mudur yoksa mide ile ilgili bir problem midir.metal ya da plastik kaşık kullanmasının diline bir zararı olur mu 
2. Olarak bebek çok iştahsız.bunun sebebi kansızlık olabilşr mi.Anne paraben içerdiği için kan ilacı kullanmak istemiyor.hemşire kız çocuk olduğu için ergenlik çağında proble olur demiş.ağustosta kan tahlilş yapılacakmış

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 01 Tem 2017 Saat 13:33
https://hizliresim.com/kWEEJ7">

Mesaj Tarihi: 01 Tem 2017 Saat 13:50
Dili bu görseldeki şekildeymiş

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Tem 2017 Saat 18:48
Pamukcuk ile;  YAKINDAN-UZAKTAN, hic bir alakasi YOK!!! 
Bu ne bicim bir doktor??  Belliki; hayatinda hic Pamukcuk agzi gormemis.. 
Onun niyeti baska!!!! Bir suru tahlillerle, caniniza okuyacak.. 
Ister metal, ister plastik kasik kullanin..  Hicbirinin bir zarari olmaz. 

Dudak renginden, zaten kansizlik  OLMADIGI belli!!  SAKIN; o hemsirelerin yalanlarina kanip, Demir ilaci
filan vermeyin, yoksa doktorlardan cikamazsiniz. En ufak hastaligi bile; ya doktorluk, yada Hastanelik
olur.
Cok okumaniz lazim.. Yoksa; Turkiye'nin Saglik sistemi sizi iflas ettirir.. SAKIN, benim haberim olmadan
ilac vermeyin, islem yaptirmayin..
Sizi ancak; okumak kurtarir.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat