Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak havuz

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=57648
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 02:34

Konu: Kulak havuz
Mesajı Yazan: nilaysarisaman
Konu: Kulak havuz
Mesaj Tarihi: 15 Tem 2017 Saat 01:27
Hocam merhaba geçen seneki kabus yeniden başlıyor gibi hissediyorum, kızımın geçen sene ateşle birlikte kulağı aGrimisti havuzdan sonra ve iki hafta sonra akmaya başlamıştı ve tam 3 hafta akmisti, şuanda yine ateşli ve kulak ağrısı var yine sağ kulak ve yine havuzdan sonra ilk kadın yaptım başka birşey yapmadım çok tedirginim ne yapmaliyim

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 15 Tem 2017 Saat 01:33
Geçen sene kulak aktiktan sonra battım baslayip 3 hafta kullanmistim simdi acaba hemen başlasam mi

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Tem 2017 Saat 01:55
Iliadin damla kullanin...   Eski mailleri okuyun.. 

Mesaj Tarihi: 15 Tem 2017 Saat 05:41
Tamam hocam hele geçen yıl bütün yazılarınızı kaç kere okudum ben kızımı sizinle buyuttum, grip sonrası olmadığına eminim ama bu kez kulağına su kaçtıktan sonra olduğunu düşünüyorum, o nedenle ateşe anlam veremiyorum 

Mesaj Tarihi: 15 Tem 2017 Saat 10:20
Hocam mehmet ali şehitoğlu ile irtibata geçtim havuz nedeniyle ağrıdığını söyledim, illiadin dolven yanında maxidex ve cilaxan goz damlalarını kulağa uygulamamızı söyledi, zarda delik yok kullanalım mi ne dersiniz çok sağolun 

Mesaj Tarihi: 15 Tem 2017 Saat 18:17
Sadece, Iliadin damla  (buruna)  kullanin... 

Mesaj Tarihi: 16 Tem 2017 Saat 00:43
Cevap verdikçe soruyorsunuz diyeceksiniz hocam ama ateşi okadar yükseldi ki anne ilaç die ağladı dolven verdim, 2. Ateşli gündü bu.. kaç gün daha sürerse bactrim başlayım hocam?  Ve sadece kulaga kacan havuz suyu mu yaptı bu kadar ateşi anlayamıyorum 

Mesaj Tarihi: 16 Tem 2017 Saat 12:46
Hocam yastiginda akıntı gördüm yine geçen seneki kulak delindi bactrim başlıyorum illiadin ve dolvene devam

Mesaj Tarihi: 16 Tem 2017 Saat 18:43
Iliadin damla kullanin...   Eski mailleri okuyun.. 

Mesaj Tarihi: 16 Tem 2017 Saat 18:48
Hocam ateş akıntı ve ağrı beraber olunca veriyorsunuz die akıntı olunca sabah alıp başladım, ben dört senedir sadece sizinle büyüttüm çocuğumu şuan 7 yaşında tüm ameliyAtlardan siz kurtardınız bizi

Mesaj Tarihi: 16 Tem 2017 Saat 19:19
Site cok yavas calisiyor... Siz "teyid icin bile " bir sual sordugunuda, nokta koysam, 10 dakikam gidiyor!!!
Lutfen okuyun..  

"ateş akıntı ve ağrı beraber olunca veriyorsunuz "... Evet... 

Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2017 Saat 22:41
Merhaba okuyucular için yazıyorum... kulak ağrısı ateş ve bir kere akıntı oldu 5 gün bactrim verdim iyileşti ki kızımın kulağı inatçıdır, eğer dr.a gitseydik aug. Gibi bir ant. Vereceğine ve tekrar ağrı olacağına eminim coook sağolun.. .

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat