Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bağırsak enfeksiyonu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İç Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=57816
Tarih: 06 Ağu 2025 Saat 13:40

Konu: Bağırsak enfeksiyonu
Mesajı Yazan: yso
Konu: Bağırsak enfeksiyonu
Mesaj Tarihi: 31 Tem 2017 Saat 12:13
Hocam 4yaşındaki oğlum 10gün önce bağırsak enfeksiuonu oldu salgın var dediler.önce kusma,sonra ishal,sonrada ateş.ateş ve kusma 1gün sürdü.ishal 1hafta devam etti.ilaç kullanmadım sizin sayenizde.bana,anneme ve küçük oğlumada bulaştı enfeksiyon hepimiz acillik olduk iyileştik derken oğlum gece uykudan kusarak uyandı.sabahta 1kez cıvık kaka yaptı.2 3 gündür tamamen iyileşmişti kısa sürede tekrar mı etti hastalık hocam?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Tem 2017 Saat 19:35
Olabilir.. Hala mikroplu gidalar bir sekilde evinize giriyor demektir.. 
Barsak enfeksiyonlarinda, mikroplar, barsak boslugu icindedirler!! Bu yuzden, barsak bosluguna giremeyen
Antibiyotikler, SADECE, barsak cidarindaki yararli bakterileri yok ederek durumu daha kotu bir hale
getirirler.. 

Mesaj Tarihi: 31 Tem 2017 Saat 19:55
Antibiyotik kullanmadık hocam verdiler ama ben almadım.kullanmamız mı gerekirdi yani hata mı ettim vermemekle

Mesaj Tarihi: 31 Tem 2017 Saat 20:04
Ne yapmalıyız hocam nasıl atlatabiliriz birde bu enfeksiyon insandan insana nefes yoluyla bulaşırmı?nekadar uzun sürer geçmesi

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Ağu 2017 Saat 06:12
Barsak enfeksiyonlarinda, mikroplar, barsak boslugu icindedirler!! Bu yuzden, barsak bosluguna giremeyen
Antibiyotikler, SADECE, barsak cidarindaki yararli bakterileri yok ederek durumu daha kotu bir hale
getirirler...

Sizin CIDDEN, cok okumaniz lazim...  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat