Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İsilikmi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=57897
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 00:45

Konu: İsilikmi
Mesajı Yazan: canözüm
Konu: İsilikmi
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2017 Saat 23:40
https://hizliresim.com/PrdyV5 Hocam saygılar öncelikle . Biz tatile geldik burası aşırı sıcak ve nemli 5 yaşındaki oğlum bu şekle geldi. Aşırı derecede terleyen bir çocuk önce çok azdı denize girsin geçer dedik denize girdi babamızda abarttı sanırım kuma falan gömdü bir kaç saat çocuk sahilde kaldı evede gelmedik hemen dolaştık bir süre kıyafetletiyle eve gelince bu durumla karşılaştık ( geçen yılda benzer şekilde olmuştu size sormuştum isilik demiştiniz yine öyledir dedim ama ) eşim çok telaşlandı acile gittik iğne ve şurup verdi ama ne olduğunu bilemiyorum çocuk dr una gösterin dedi ben zaten size sormadan ne iğneyi aldım nede şurubu . Oğlumda ateş ishal halsizlik öksürük vs hiçbir başka ters bir durum yok keyfide hareketleride gayet yerinde .resimde tam belirgin değil ama hocam kırmızı ve pütürlü arka kısımda yok sadece resmi çektiğm bölgelerde .

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Ağu 2017 Saat 22:20
Evet "Isilik".....   Goruyorsunuz, "bilgi" ne kadar degerli bir sey... 
Sakin ilaclari almayin.. Kendiliginden iyilesecek. 
Bir de IGNE verdi ha!!!   Goruyorsunuz, bu doktorlarin cehaletlerinin sonu yok!! 

Mesajı Yazan: canözüm
Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2017 Saat 01:20
Hocam çok teşekkür ediyorum sizden cevap gelene kadar bekledim zaten . İğneyi de şurubuda almadım on tane iğne yazdım demişti. Birde belirtmeyi unutmuşum dr sakın çocuk dr u görene kadar diğer çocuklarla aynı ortama sokmayın bulaşıcı olabilir demişti . Ben onuda uygulamadım çünkü yazılarınız bize yol gösteriyo hocam . Ama şu saate kadar eşimin ailesi bizi çok yıprattı çocuğa bişey olacak nasıl böyle umursamaz olursun diye . Hocam saygı ile ellerinizden öpüyoruz..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2017 Saat 02:00
Esinizin ailesine; yazilarimi okutun.. Ogrenmenin yasi yoktur.. Ben bu yasimda hala okuyorum..  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat