Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Antalyada salgin el ayak agiz hastaligi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=57901
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 22:44

Konu: Antalyada salgin el ayak agiz hastaligi
Mesajı Yazan: zehraeroğlu
Konu: Antalyada salgin el ayak agiz hastaligi
Mesaj Tarihi: 08 Ağu 2017 Saat 11:33
Kadir hocam merhaba antalya da su siralar el ayak agiz hastaligi salgini varmis.Akli olan gitmesin seklinde paylasimlar yapiliyor.Hep Antalyadan tatilden gelenkerde gorunuyirmus.Buzim de ay sonu o tarafta tatilimiz var.bi oneriniz var mi hocam.korunmak adina.otellerde yogunmus.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Ağu 2017 Saat 23:50
Bosverin, gidin, agiz tadi ile tatilinizi yapin.. 
Zaten; herkes, hayatinda 1 DEFA gecirip, bagisiklik kazaniyor. Simdiye kadar gecirmedi iseniz, gecirin, bir
kaybiniz olmaz. Ne korunmasi??? Solunumla, Grip bulasir gibi bulasiyor. Tedavisi de olmayan, kendiliginden
iyilesen bir hastalik. 

Mesajı Yazan: zehraeroğlu
Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2017 Saat 08:50
Konuda yazmamisim cok pardon hocam ama 20 aylik bebegim icin sormustum aslinda.ona bulasmasindan diye endise ediyorum.zira burda bazi dr lar resimlerini paylasiyorlar "yine bir antalya tatili donusu,yine el ayak agiz hastaligi,hep antalyadan donenlerde var "diye paylasim yapiyorlar.paylastiklari resimlerde cocuk epey kotulemis.vucudu tamamen sarmis dokuntuler.20 aylik bebegim icin endise ettim ben de.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2017 Saat 19:03
Bu hastalik, o sekilde dokuntu yapmaz...  Muhtemelen, teshis yanlis...
Bu hastalikta; Agiz icinde ufak yaralar, avuc ici ve ayak tabanlarinda ufak noktalar seklinde dokuntuler
olur.. Zaten, bir tedavisi yoktur, kendiliginden duzelir. Hayat boyu 1 defa olur!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat