03 Eylul-06 Eylul arasi Rotavirus asisini yaptirin.. Goruyorsunuz degilmi, Turk doktorlarin ne kadar cahil olduklarini!!!!... Kendi aralarinda, konusup, sozum ona ilim uretiyorlar.. Boyle atmasyondan, hicbir ilmi dayanagi olmayan; "-Ben yaptim oldu." zihniyeti ile doktorluk herhalde Dunya'da baska bir ulke de yoktur.. Zaten Tibbi mecmualara bakinca,"Ilmi Calisma Gruplarinda", Misir'dan, Afrika ulkelerinden doktorlar var, Turkiye'den bir Allahin kulu yok!!
Tabiiki hadise; Humoral ve Selluler(yani Hucresel) bagisiklik ile ilgilidir ama, bunlari bilebilecek Prof Turkiye'de nerede!!!!! Mevcut asilar icinde, bir tek Verem(BCG) asisi Hucresel bagisiklik ile calisir.. Bunu dahi TURK DOKTORLARI BILMEZLER.. Seneler evvel, bir toplantida, butun dunya'da cocuk dogar dogmaz yapilan BCG asisinin, niye Turkiye'de, 2.aydan sonra yapildigini sordugumda, cok bildigini sanan, bir hanim doktor bana; "-2.aydan sonra daha iyi antikor yapimi oluyor..." demisti. Ben utanmistim da, kadini bozmamistim... Bunlar boyle cahil doktorlardir.. Kendi kendilerini pohpohlayarak, kendilerini bir halt zannederler..
|