Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geçmeyen öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=58392
Tarih: 17 Haz 2025 Saat 16:33

Konu: Geçmeyen öksürük
Mesajı Yazan: Hasanilgun
Konu: Geçmeyen öksürük
Mesaj Tarihi: 02 Kas 2017 Saat 17:15
Merhaba kadir bey hoşgeldiniz oğlum 1 aydır öksürüyor ateş yoktu burun akıntısı ve öksürük ara ara 1-2gun kesiliyor sonra tekrar başlıyor şimdi 2 gündür ateşte eşlik etti hiçbirşey kullanmadık ballı limon izotonik ile burun çekme ve cold mix dışında ama bugün doktor ciğerlerine inmiş solunum sesleri sıkıntılı ventolin verelim dedi vermedim size sormadan sabahları burnunu çekiyorum yemyeşil geliyor gün içinde kreşte ayrıca 2 gündür gözü de kızardı ve akıyor sürekli onun için neyildex damla ve foatholmic merhem başladı daha almadım ilaçları size danışmadan birşey yapmak istemedim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Kas 2017 Saat 19:00
Ne diye bu sikayetlerle; doktora gidersiniz ki!!! Tabiiki Ventolin verecek, arkasindan da; Nasonex, Flixotide
gibi kortizonlu ilaclari baslayacak!!! 
Gozu icin, sadece Tobrased goz damlasi: gunde4x1 her iki goze damlatin.
Lutfen eski maillerede bir goz atin.. 

Mesaj Tarihi: 02 Kas 2017 Saat 19:15
Aralıksız öksürüyor solunum sesleri de arttı kreşten sürekli arıyorlar balgam da çıkarmış yeşil ateşte olmaya başladığında açıkçası korktuk bu zamana kadar 2 kere antibiyotik kullandık ve 1 kere penisilin yaptırdık ateşe de hiç müdahale etmiyorum genel durumu çok kötü olmadıkça ne ventolin ne peditus kullandık bugün tablonuzu okudum balgamı öksürük ateş bronşit demissiniz korktum açıkçası 

Mesaj Tarihi: 02 Kas 2017 Saat 21:42
Solunum sayısı arttı çekilmeleri var aralıksız öksürüyor bir öneriniz var mı kadir bey 

Mesaj Tarihi: 03 Kas 2017 Saat 23:26
Kadir bey solunum sayısı dakikada 41 sürekli öksürüyor ateş devam ediyor bir de ishal eklendi bugün eşim doktara götürmüş alerset surup iliadin damla ve largopen başlamış o kadar kötü ki 2 gözü de kızardı ne gözünü açabiliyor ne hali var çok bitkin en fazla yarim dakika öksürmeden geçiyor hiç bir şey de yemiyor burun akıntısı yeşil ne yapacağımızı şaşırdık lütfen yardımcı olun

Mesaj Tarihi: 03 Kas 2017 Saat 23:29
Oğlum bu arada 2.5 yaşında 12 kg 90 cm

Mesaj Tarihi: 03 Kas 2017 Saat 23:33
Biz hiçbir ilacı kullanmadık 

Mesaj Tarihi: 04 Kas 2017 Saat 03:38
Akintinin "yesil" olasi, Gribin sonuna geldiginizi gosterir.
Ates yaninda; Agizda pis koku+Dil ustunde pas tabakasi varsa, Largopen'e baslayin. 
Sakin Allerset'e baslamayin, akinti daha da koyu hal alir. 

Mesaj Tarihi: 04 Kas 2017 Saat 11:00
Çok teşekkür ederim allah razı olsun sizden ben de size danışmadan hiçbirşey vermek istemiyorum bize istanbulda önerebileceğiniz sizin yaklaşımında sizin yolunuzdan giden bir doktor var mi

Mesaj Tarihi: 05 Kas 2017 Saat 12:08
Kadir bey bir de aklıma takılan birşey sormak istiyorum 1 aydır her yemekten sonra kaka yapıyoruz bir de ek gıdaya başladığımızdan beri kalasından yedikleri hep sindirilmeden çıkıyor mısır susam fasulye mandalina ne yerse yani kilo alımıza az bir sıkıntı olabilir mi

Mesaj Tarihi: 05 Kas 2017 Saat 12:12
Bir de kakası hemen poposunu kızartıyor yapar yapmaz kalasının değdiği yerler kıpkırmızı oluyof

Mesaj Tarihi: 05 Kas 2017 Saat 19:26
Zamanla duzelecek. Pisik kremini altini her actiginizda kullanin.. 

Mesaj Tarihi: 05 Kas 2017 Saat 21:51
Bir de ek gıdaya başladığımızdan beri yediği herşey kakasindan öldüğü gibi çıkıyor susam havuç mandalina fasulye sindirilmeden bağırsakta emilim bozukluğu olabilir mi çok iştahsız ve çok zayıf oglum

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2017 Saat 20:06
Kadir bey tekrar yazıyorum kusura bakmayın oğlumun ateşi 39 2 gündür hiçbirşey yemiyor sürekli uyuyor tek şu içiyor ne yapabilirim bilmiyorum gözünü hiç açmıyor kolunu bile kaldırmaya hali yok 

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2017 Saat 20:29
Ates+agiz kokusu+Dil de pas yoksa, antibiyotik gerekmez.
Karar veremiyorsaniz; bir Kan Sayimi yaptirip bana iletin. 

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2017 Saat 20:35
Ağız kokumuz var malesef sanırım bu defa kullanmamız gerekiyor streptokok üremiş olabilir mi önceki gibi boğazımızda boğaz kültürü yaptıralım mi yoksa direkt largopen e başlayalım mi 

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2017 Saat 20:40
Karar veremiyorsaniz; bir Kan Sayimi yaptirip bana iletin. 

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2017 Saat 20:46
Ağız kokumuz bariz var dilinin üstünde sürüntü var gri sarı gibi

Mesaj Tarihi: 08 Kas 2017 Saat 05:53
Antibiyotik baslayin. Elinizde yoksa, doktor yazacak. Eczane recetesiz vermez.

Mesaj Tarihi: 08 Kas 2017 Saat 06:20
Largopen vardı başladık şimdi çok teşekkür ederim kadir bey ilk defa bu kadar sıkıntılı olduk öksürük ateş ishal derken şimdi öksürük azaldı boğaz ağrısı var yutkunurken zorlanıyor ağız kokusu da başladı dün akşam karnım ağrıyor dedi ara ara uyanıp karnım karnım diyor bu defa sıkıntılı atlatacağız sanırım ilaçları ac karnına veriyorum sıkıntı olmaz sanırım çünkü hiçbirşey yemiyor sudan başka zaten iştahlı bir çocuk değildi ama şuara içtiği sadece su suyla bugün 3. Günümüze girdik bir de şu hastalığımız geçsin sizden iştah için öneri isteyeceğim 2.5 yaş 11 kilo olmuşuz 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat