Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Epilepsi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=58514
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 09:30

Konu: Epilepsi
Mesajı Yazan: SibelFS
Konu: Epilepsi
Mesaj Tarihi: 09 Kas 2017 Saat 14:03
Merhaba doktor bey,
Oglum 7 aylikken agliyorken birden nöbet gecirdi.Hastalik hali,ateş vs hic birsey yoktu.Gozler kaydi,cene kitlendi.yaklasik iki dk.kapip acile goturduk cunku ilk.kez boyle bir durumla karsilasmistik.eeg cekildi ve cocuk norologu bir nobetle bir teshis koyulmayacagini soyledi.yaklasik 7 ay sonra ikinci bir nobet gecirdi.ve ayni gun 3. nobet geldi.baska bir cocuk norologuna gittik mr ve eeg cekildi.sonuclar temiz cikti.genel muayene yapildi.fiziksel ve zihinsel gelisimi gayet iyi.3 nobet olun aa ilac baslabmaya karar verildi.ikinci bir doktordan onay aldiktan sonra yaklasik 8 aydir trileptal surup kullaniyoruz.i kinci bir eeg cekildi o da temiz cikti.ilaca bir sure daha devam etme karari verildi.Bu yasananlara ek ;
Benim ve annemin epilepsi gecmisimiz var.bendeki sadece sol tarafta kasilma seklindeydi.gecti.oglum ek gidaya gectiginden beri kabiz.ilk nobet gecirdigi gun 8 gunun uzerine kaka yapmisti ve yarim saat sonra nobet gecirdi.İlaca gercekten ihtiyac varmi?kabizlikla bir alakasi olabilirmi??eeg sonuclari normal cikiyor,iyilestigini nasil anlayacagiz?
Kabızlık icin de 6 ay kadar dulcosoft kullandik.15 gundur vermiyorum ve besinsel olarak desteklemeye calisiyorum.
Teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Kas 2017 Saat 22:54
Hangi sehirdesiniz??

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat