Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

diyabet tahlili ve demir eksikliği

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=58622
Tarih: 22 Tem 2025 Saat 23:27

Konu: diyabet tahlili ve demir eksikliği
Mesajı Yazan: esra_kocabiyik
Konu: diyabet tahlili ve demir eksikliği
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2017 Saat 14:26
hocam merhaba 4 yaşındaki oğlum son 1-2 aydır geceleri 2-3 defa çişe kalkmaya başladı, iştahına ve yemesine göre kilo alımı yavaş gibi geldiği için içime düşen süphe yüzünden şeker tahlili yaptırdım..buarada tam kan sayımı filan da yapıldı..sanırım demir eksikliği var ama emin olamadım, ilaç kullanmam gerekirmi,hangi ilacı kullanmalıyım.. sonuçları ekliyorum.. Siz hem şekeri hem de diğerlerini bi yorumlarmısınız hocam? buarada oğlum; Ekim 2013 doğumlu 17 kg 104 cm boy

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2017 Saat 20:28
Bu doktor ya cok cahil yada asiri kotu niyetli bir sahtekar.
1- Cocuk diabeti, TipI  dir, eriskinlerdeki gibi baslamaz, eriskinlerdeki gibi  sonuc vermez..
2- Tahlilde kullanilan "Referans araliklari" eriskinlere ait. 4 yasa gore degerlendirildiginde, butun degerler
NORMAL... 
3- Boyle doktorlarla,  Allah yardimciniz olsun. 
Ne anemisi nede seker hastaligi var.. Antibiyotik gereken bir durum da yok!

Mesaj Tarihi: 18 Kas 2017 Saat 17:35
Çok sagolun hocam..
Bir de bir konu daha var.. Yine bu 4 yaşındaki oğlum ıspanak ve bıldırcın yumurtası yediğinde bir kac saat sonra şiddetli karin ağrısı ile başlayan kusma ve 1- 2 saat sonrasında da ishal oluyor.. 1 sene oncesine kadar  da bunları yerdi ama birşey olmazdı.. Ama 1 senedir bu şekilde.. 
Bunun sebebi ne olabilir?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2017 Saat 19:36
Her iki gida da, yenmesi sart bir gida degilerdir. Hele bildircin yumurtasi en sacma ve luzumsuz olanidir.
Firmanin, sirf satis olsun diye uydurdugu YALANLARA inanmayin.. Bildircin yumurtasinin Turkiye haricinde,
dunya da, hicbir ulkede satisi yoktur. Zannedersin, butun dunya cahil, Turkler cok uyanik!!!!
Boyle sacma-sapan islerle ugrasmayin... 

Mesaj Tarihi: 18 Kas 2017 Saat 20:28
Tavuk yumurtasini sevmio yemiio diye bildircin yumurtasi yediriodum hocam,baska sebepten diil yani..sirf protein olsun die yani..
Bu ikisine de alerji yuzundenmi boyle tepki veriodur

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat