Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Amip mi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=58645
Tarih: 22 Tem 2025 Saat 19:49

Konu: Amip mi
Mesajı Yazan: antipc
Konu: Amip mi
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2017 Saat 20:31
İyi günler hocam

7 aylık oğlum geçen haftadan beri grip, hiç bir ilaç kullanmıyor sonuna geldik. Bugün öğleden sonra ateşlendi ateşi 38. Grip oluyor desem zaten gripti. Eski maillerden biliyorum ki amipte çok kaka olmaz oğlum sabah normal dolu dolu kaka yapmıştı. Ateş öğleden sonra çıktı. Şimdi 1 saat önce az miktar mukuslu kanlı kaka yaptı sizin amip tarifi gibi. Yarım saat sonra da sulu kaka yaptı. Bir kere sizin söylediğiniz şekilde kaka yaptı ise amip midir ? Sadece anne sütü alıyor amip olmaz diyorsunuz biliyorum ama Oğlum geçenlerde çamaşır makinesi açıkken suyu emmiş oynamış bir kere de banyoda terlik le oynarken yakaladım. Ateş artı bu kaka şeklini nasıl değerlendirmeliyim.

Teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2017 Saat 20:43

Az kakanın fotoğrafı.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2017 Saat 23:57
1 kere o sekilde kaka yapmanin hicbir anlami olamaz.... 
Ilac vermeyin. 

Mesaj Tarihi: 18 Kas 2017 Saat 00:19
Teşekkür ederim hocam. Oğlum günde bir kere sabah kaka yapar. Bugün ateşle birlikte sulu kaka da yaptı 5-6   Kere. Ateşle birlikte kaka değilşikliği ne olabilir?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2017 Saat 19:40
A mikrobu veya B mikrobu!!!!  Ne degisecek!! Ilac vermeyin. Nokta!!!!

Mesaj Tarihi: 20 Kas 2017 Saat 09:41
Haklısınız hocam ben acaba ne geçiriyor diye merak ettim. 38.5 u geçen ateşi ve 10 u geçen kakası olmaya başladı. Bugün 4. Gün. Birkaç kere calpol verdim. Sadece anne sütü alıyor. Normal değil mi?

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat