Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Cilt kuruluğu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=58883
Tarih: 25 Tem 2025 Saat 23:22

Konu: Cilt kuruluğu
Mesajı Yazan: Aslı
Konu: Cilt kuruluğu
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2017 Saat 23:11
Kadir bey merhaba , oğlum 16 aylik cildi  çok kuru banyodan sonra bebek yagi sürüyorum ama hiçbişey  farketmiyor.gecede kaşınıyor  çok fazla kuru çünkü .ne önerirsiniz. Birde oğlum saat başı emmek istiyor.sadece sabahları yumurta peynir bal ve bisküviyle hazırladığım bulamaç  şeklindeki kahvaltıyı  yiyor.onun dışında bişey yemek istemiyor.genelde ekmek biskuvi  kraker onları istiyor.muzunu meyvesinide güzel yiyor.3.5 kilo doğdu. Şu anda 16 aylik ve 12 kilo..bu akşam yarım kase çorba içti sonrasında fışkırır tarzda kustu.normalde kusma sikayetimiz yok.neden oldu acaba. .sürekli abur cubur istemesi ce saat başı emmek istemesi konusunda ne yapm alıyım. Endiseleniyorum.fazla kilolu olsun istemiyorum. Ablası da 8 yasinda 130 cm 35 kilo..ne onerirsiniz.vaktinizi alıyorum hakkınızı helal edin.şimdiden teşekkürler. İyiki varsiniz 

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2017 Saat 03:14
Ve hala ne gece ne gündüz doğru dürüst uyumuyor.Gündüz az uyutsak hatta hiç uyutmasakta değişen bişey olmuyo. Sürekli kıvranıyor. Çok yedirmekten rahatsız oluyo demistiniz  ama. Sadee emiyo zaten ..tabi sık  aralıklarla. Karnından sesler geliyor 
.spiraktin ve atarax bile denedim ama ekstra huysuzluk yaptı sadece.çıldırmak üzereyiz. Yol gösterin nolur..gündüzde sürekli mutfak kapisinda abur cubur peşinde .

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2017 Saat 04:53
Iki kilo fazlasi var, sakin yedirmek icin zorlamayin.
Cildi icin baska tavsiyem yok.. 

Mesaj Tarihi: 04 Ara 2017 Saat 09:00
Zaten zorla yemek yedirmeyi hiç sevmiyorum.ama çevre baskısı beni çok kötü etkiledi.çocuk kocaman oldu hala sadece anne sütu mu veriyorun
Doymuyor ondan ağlıyor dediler hep.peki saat başı emiyo olması onu rahatsiz mi ediyo..karnından sesler geliyo rahat uyumuyor.ve sürekli kraker bisküvi yemek istiyor.ek gıda vermesrmde. Sadece anne sutuyle gerekli vitaminleri alır degil mi.ileride obez olurlar diye çok korkuyorum açıkçası. Kızımda oglumda tatlıyı abur cubur cok seviyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat