Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Andazol

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=59002
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 00:04

Konu: Andazol
Mesajı Yazan: turnam
Konu: Andazol
Mesaj Tarihi: 10 Ara 2017 Saat 17:02
Merhaba hocam 
Yeğenimin aylardır süren karın ağrısı vardi annesi Dr a götürmüş ultrason çekmişler çok gaz olduğunu söyleyip gaz ilacı vermişler
İlaç fayda etmedi ilacin adını veremiyorum ilaç kutusunu atmışlar bendeeski mailllerde hatırladığım kadarıyla kurt olabilir diye andazol
Tavsiye ettim 2 ölçek yerine 1 ölçek vermiş o gün hiç ağrısı olmamış ertesi gün eskisi kadar olmasada agrimis ve az da olsa devam ediyor 
Acaba doz az mı geldi yada başka bir şey olabilirmi şimdiden teşekkürler saygılar...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Ara 2017 Saat 20:03
Bekleyin, bazen 1 olcek de yeterli olabiliyor. Carsamba gunu hala agrilari olursa, 2 olcek versinler. 
(Cocuk 2 yas ustu degilmi??)

Goruyorsunuz; gunumuz doktorlari US olmadan tuvalete bile gidemiyorlar!! 

Mesajı Yazan: turnam
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2017 Saat 18:26

Biraz "kavram" kargasalari olmus..... 
1- Tenya(Serit): Agiz suyu, burun kasintisi yapmaz, sadece; "skoleks" denilen parcalari kendiligindan, makat deliginden cikarak dokulurler.. Bu sebeple, halk arasindaki adi: "abdest bozan" dir. Sadece cig sigir etinden bulasir. INSANDAN INSANA BULASMAZ, Andazol iyi gelmez, Yomesan kullanilir. 
2- Diger butun yuvarlak kurtlar, Andazol ile tedavi olurlar, insandan insana bulasirlar.. Kil kurdu; Makatta kasinti yapar, Ascarisler burun kasintisi yaparlar. 
3- Barsak kurtlarinin, banyo ile bir ilgisi yoktur.
Hocam perşembe günü 2 ölçek daha içti halen sürekli olan bir karın ağrısı var eski mailllerde yukarıdaki cevaba takıldım bizde de herhangi bir kaşıntı yok acaba yomesani kullandiralim mi çocuk  9 yasinda

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2017 Saat 20:11
1- Tenya(Serit): Agiz suyu, burun kasintisi yapmaz, sadece; "skoleks" denilen parcalari kendiligindan, makat deliginden cikarak dokulurler..

Boyle; makattan solucan parcalari DOKULUYOR ise, verin.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat