Hocam iyi akşamlar; Biliyorum herşey de size soru sormak ıstemiyorum ama arada kaldım. yardım edersenız yol gosterırsenız çok sevınırım. sayenizde ilaçları ve hileleri anlar olduk. doktora bıle zorda kalmadık.a artık gıtmıyoruz. Hocam kızım 36 aylık 91 cm 12.300 kilo. kışa gırdıgımızden berı ıkı aydır gecmeyen öksürük nedeniyle en sonunda cerrahpaşa göğüs hastalıkları hastanesıne gıttık. bizden kandan bazı alerji testleri istediler. ev akarlarına ve bazı ağaçları çok yüksek çıktı. rinobek nazal sprey ve zespira çiğneme tabletı verdıler. henuz onları kullanmadım. ıcerığını okuyunca. 1) acaba bu ilaçlar kortizonlumu dur dediğiniz geçici iyilik halımı yapacak bızde. kullanmaya başlamalımı yoksa dayanmalımıyız.yada krız dönemınde sadece spreyimi kullanmalıyım?
öksürük döneminde burun tıkalı ve sürekli gece özellikle geniz akıntısı ve yarım saat kesintisiz öksürüğümüz oluyordu. illadin damla kullandım 3 gun rahatladı ve birde yunlu yorganlarımızı kaldırdık. odasındakı halısınıda kaldırdık.
cumartesi annemlere geldik.(annemler de çok fazla açıkta kitap ve yünlü eşya var bu arada. ama burda kalmak zorundayım bır kaç gun daha) buraya geldiğimizde hapşırıklar başladı ve gozde kaşıntı. ertesı gun burun tıkanıklığı.pzt gecesı yanı dun akşamda yüksek ateş başladı. burnu gene cok tıkandığı ıcın illadın başadım dun (geç mi kaldım bilmiyorum). gece ateşli huzursuz ve uykusuz geçti. nefes sayımız arttı. özellikler nefes verirken pöf pöf veriyordu nefesini. sabah ateş hafilemişti. burnumuzda biraz açıldı. ama suan ateşi yukselıyor yavaş yavaş. akşama doğru sağlık ocağına götürdüm. hiç nefesini bile dinlemeden sadece ağzına bakıp boğaznda iltihap var dedi ve agumentin, peditus (sizin ve bizim en sevmediklerimizden) ve birde üstüne ibufen verdi. ben bir kan sayımı yaptırsaydık dedim. gerek yok dedi ve beni gönderdi. yarın ınsallah özele gidip yaptıracağım.
2)wbc sonucuna gore antibiyotiğe karar vermeliyim değil mi? 3)dilde pas yok, kötü koku yok grip olabilir mi? yoksa bizim alerjimiz tetikler mi bu gribi. 4)evden sadece delody ve illadin getirmiştik. illadini 3 gune tamamlayacağım. delody vermelimiyim nasıl karar vereceğim eğer grip ise bu surup daha kotu yapar mı bizi?
hocam yapılan testlerimiz ekte gönderiyorum değerlendirirseniz sevinirim.
http://i.hizliresim.com/GyjaG3.png - http://i.hizliresim.com/GyjaG3.png
http://i.hizliresim.com/yzkgjN.png - http://i.hizliresim.com/yzkgjN.png
http://i.hizliresim.com/6yjdM9.png - http://i.hizliresim.com/6yjdM9.png
http://i.hizliresim.com/WGjmoQ.png - http://i.hizliresim.com/WGjmoQ.png
https://i.hizliresim.com/YOo0ba.png - https://i.hizliresim.com/YOo0ba.png
|