Hocam iyi günler bizim hastaligimizin 9.günü atesimiz ve kulak agrimiz hala devam ediyor.Hocam ates ve baş ağrısı ile başladı 3.gun illiadine başladım illiadin verince atesi düşüyor etkisi geçince tekrar yükseliyordu.illiadinin ikinci günde kulak agrisi başladı illiadin ile geçiyordu. Sonra 1 gün ara verdim bu arada kulak agrisi oluyordu serum fiz.damlatinca geçiyordu.2.tur illiadine başladım ikindi gibi 38 ateşle başlıyor akşama doğru 39 ates ve kulak agrisi ile devam ediyor.illiadin damlatinca 10 dk sonra ağrı geçiyor .ama ates 4-5 saat ates devam ediyor sonra düşüyor terliyor sonra 4 saat sonra tekar atesi yükseliyor ve kulak agrisi başlıyor.Serum fiz.datlatinca ağrı geçiyor.ama ates 3 saat sonra düşüyor.illiadinin zamanı gelince damlatiyorum gündüz ates ağrı yok ikindi vakti başlıyor. Hocam ilk sağ kulakla başladı sonra ikisi birden agridi şimdi sol kulak ağrıyor. Cocuk doktoruna kontrole goturmustum; Sol kulakta biraz sivi birikmesi var.sağ temiz geniz akintisi var dedi. Hocam ne yapmalıyım bactirim baslamalimiyim?
|