Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

2 Yaş idrarda kum

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=59369
Tarih: 10 Tem 2025 Saat 20:03

Konu: 2 Yaş idrarda kum
Mesajı Yazan: berlev
Konu: 2 Yaş idrarda kum
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2018 Saat 13:34
Değerli hocam,

Yine bir şekilde hastahanelere düştük ve düştüğümüz gibi de size sarıldık, kusura bakmayın.
Bir türlü tanı tam konulamadığı için rahatsız ediyorum sizi. Tam iki yaşında olan yeğenim (85.5 cm / 11.50 kg)
yaklaşık 5 gündür 38.5 - 40 arası ateşli idi. Boynunu oynatmak istemiyor ve "Acıyor" diye boynunu
gösteriyordu. Annesi 3. gün hashaneye götürdü, "Menenjit değil Orta kulak itihabı" denilip gönderildi.
antibiyotik iğne verilmiş. Bir gün daha bekleyin, geçmezse iğneleri vurdurun denmiş. Geçmemiş tabi
kardeşim de bu sabah ikinci doz iğnesini yaptırdı. Orta kulak iltihabı 80% iyileşmiş fakat boyun
ağrısı hala devam ediyormuş. Bir de dün akşam bezinde kum görünce bugün tahlile gitmişler. Size onları
aşağıda atıyorum hocam. Bize bir yol gösterebilir misiniz? Yeğenim hala aşırı bitkin ve kum döktüğünü
söylemişler. Fakat boyun ağrısı da hala devam ediyor ve çocuk sürekli ağlayıp boynunu göstermeye devam
ediyor. Nasıl bir yol izleyelim, tahlillerimiz aşağıda hocam;

Tüm içtenliğimle dilerim ki Allah sizden razı olsun,

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2018 Saat 20:27
Idrarda hicbir sey yok... Kristaluri oldugunda, oyle; "az amorf urat" OLMAZ... Bu kristallerin, "Silendir"
sekilleri olur.. Artik Turkiye'de, basit bir idrar tahlilini bile degerlendirebilecek doktor kalmadi.. 
Bu AHMAKLAR, bu konuda, bir kitap acip okumaktan acizdirler ..

Kulak iltihabini da cok anlattim, nerede ise her GUN anlatiyorum.. Okuyun!!!!

Mesaj Tarihi: 04 Oca 2018 Saat 23:50
Sayın Hocam tekrar rahatsız ediyorum. Kanında enfeksiyon çıktı. Birde kansizlik derecesi için yüksek dediler. Zaten dört gündür su bile içmiyordu. Çok halsiz ve bitkindi. Bezinde tortuları gördüğünüzde bir terslik olduğunu anladik. Sabah yapılan idrarda vardı testte çıktı ama sonra hastane değiştirmek durumunda kaldık. Serum bağladılar ve sonra idrar testi tertemiz cikti. Çok kafamız bulandi. Kandaki değerler korkuttu. Sizin değerli yorumunuzla aydınlanmak istiyoruz. 
Saygılarımızla 

Mesaj Tarihi: 05 Oca 2018 Saat 17:13
Sayın Hocam yukarıdaki kan değerleri sonucuna göre iki yaşındaki oğluma Ferifer 40×3 kutu verdi. Kan değerleri düşük evet ama bu kadar çok yükleme ağır gelmez mi? Size danışmadan kullanmak istemiyorum. Lütfen beni aydınlatabilirmisiniz? Çok endişeliyim.

Mesaj Tarihi: 05 Oca 2018 Saat 20:25
Kanda "enfeksiyon" var da, VIRAL enfeksiyon var... SAKIN antibiyotik kullanmayin.
En azindan, bu doktor; "Kaninda mikrop var" dememis.. Tebrike sayan bir durum...
Anemisi var ama, sinirda.. Etli gida oranlarini arttirarak duzeltebilirsiniz.. Arttiramiyorsaniz,  "Ferro-Sanol"
surup, gunde: 2x1 olcek(5ml) verin.. 2 ay kullanmasi gerekir. 

Mesaj Tarihi: 05 Oca 2018 Saat 21:38
Hocam verdi hemde iki tane. Ilk doktor sulcid versi dört adet. Iki kere vurdurduk ama içim de şüphe uyandı. Sizin bir cevabınızda gördüm viral olunca kullanmayın diye. Sonra başka bir doktora götürdük öneri üzerine. Bu son doktor da serumla başladı ve üç adet daha ekledi(forsef 1g). O bitince 7 gun surup vereceksiniz dedi (ceftinex). Serserumdan sonra bir adet vurdurduk. O zaman kesiyorum. Idrarinda kristaller başladı çok az belkide bundan. Allahim aklımı koru. Nasıl doktor bunlar hocam. Ne yapacağız hocam biz bu insanlarla...yazik değil mi bu çocuklara. Hangi doktora gitsek hayal kırıklığı. Çok üzgünüm çok su anda...

Mesaj Tarihi: 06 Oca 2018 Saat 03:28
Diyorum size!!! Bu Sagllik Reformlari ile birlikte, Turkiye'de doktorluk bambaska bir kisveye burundu..
Butun Ozel saglik kuruluslarini Yabanci Finans sirketleri satin aldilar ve sadece sahtekarlik yapan doktorlari
calistiriyorlar..
Bundan sonra, YOK OYLE BIR MUAYENE UCRETI ILE EVE DONMEK!!!!
Sizleri emin olun, iliginize kadar somurecekler..Kim kafasini calistirir da benim anlattiklari iyi ogrenirse,
bu tuzaklardan kurtulabilir. Bu sahtekarlari, Sahtekar Universiteler yetistiriyorlar.. Balik bastan bozuk.
Birde Devlet bunlara zaten isin basinda, sahtekarlik icin ONAY vermis, kim mani olacak?? 
Boyle millete, boyle doktorlar cok bile!!! 

Mesaj Tarihi: 06 Oca 2018 Saat 07:40
Saygıdeğer hocam 
Tekrar rahatsız ediyorum. Antibiyotiği kesmem de bir problem olmaz değil mi? Çünkü yukarıda anlattığım tablonun devamı olarak antibiyotiğe başlandığı an 2 gün kesilen ateş tekrar 38.8 olarak nüksetti. Bir cevabınızda danisaniniza kesmesini soylemissiniz. Bu cevap bizim için de geçerli mi? Keselim mi ilacı? Ateş için ne yapalım? Ekstra bir tetkik gerekir mi?
Saygılar hocam

Mesaj Tarihi: 06 Oca 2018 Saat 19:25
Herkes, her zaman, gereksiz baslanmis bir Antibiyotigi hemen kesebilir..   
Ne tetkiki Allahaskina!!!  Bu  ahmak doktorlara "Canak " tutmayin!!

Mesaj Tarihi: 15 Oca 2018 Saat 22:54
Saygıdeğer hocam
Biz kan tahlilini tekrarladik. 
Sizin verdiğiniz değerler e göre kontrolü yaptık. 
WBC: 11.69
HGB: 10.1
LYM: 6.32
MON: 1.01
RDW-SD: 36.5
MICRO R: 12.32
MAKRO R: 3.2
HIDROKSI VITAMIN D: 18.19
FERRITIN: 63.42
VITAMIN D: 683.2
Hocam kafama takılan birşeyler var. Size danışmak istedim. Zira hicbir doktora güvenimiz yok bu ülkede. 
Ferritin değeri yüksek kan sizin verdiğiniz değerlere göre sınırda gözüküyor. Hala kan ilacını vermelimiyim? Demir iyi durumda olduğu için fazlası olur mu kan ilacıyla beraber?
Birde mikro ve makro değerlerin tam anlamı nedir? Korkmalimiyim?
Şimdiden değerli cevaplarınız için minnettarım.
Saygılar hocam.

Mesaj Tarihi: 16 Oca 2018 Saat 03:52
Sakin ha!! Ne Demir'i????   

"..Birde mikro ve makro değerlerin tam anlamı nedir? .."

Referans araliklari demek istemis SASKIN!! . Bu sinirlar icindeki degerler NORMALDIR.. 
Turkiye'deki laboratuvarlari buyuk bir kismi sahtekardirlar!!  Cocuklarin kan degerleri yanina; Eriskin
"Referans araliklari ni" yazarlar, dikkat edin.. 
Yaptiklari bu sahtekarlik sayesinde; Turkiye'de;  butun cocuklar sanki anemik mis gibi ve sanki
Antibiyotik gerekiyormus gibi gorulurler..

Mesaj Tarihi: 16 Oca 2018 Saat 13:18
Ah hocam inanın çok sabitiyiz. Sizden öğrendikçe sabrımız zorlanıyor ama bu bir gercek. Çarkın dişlileri duyumsamaz bir şekilde dönüyor. Bu kan değerlerine göre kan ilacını devam dediler şaka gibi. Enfeksiyon yok olmamış ama azalmış dediler. Allahım sana geliyorum. Biz bu çarka çomak sokamazmıyiz. Hasta binlerce çocuk bilinçsizce bu doktorların elinde telef oluyor o zaman. 
Allah size uzun ve sağlıklı omur versin. Hep burada bizimle olun insallahhh.

Mesaj Tarihi: 16 Oca 2018 Saat 20:03
Duzeltmek; bu hukumet var oldugu surece IMKANSIZ..   
Zira; bu sahtekarlari bu duzen yaratiyor ve KOLLUYOR..  Isterseniz bir sikayet etmeyi deneyin!! 
Bir ilac firmasi; 300 doktoru (Hemde cogunlugu; Universite ve Saglik bakanligi elemanlari ) niye, Royal
Caribbean  Firmasinin;  "Navigator of The Seas"  gemisi ile Karayiplerde 1 haftalik geziye goturur??
Hemde buna ucak paralari ve diger konaklama masraflari da dahil.. VE devlette buna goz yumar!!
Balik EN bastan kokmus vaziyettedir. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat