Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İnanılmaz şiddetli öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=59373
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 21:57

Konu: İnanılmaz şiddetli öksürük
Mesajı Yazan: abbassevgi
Konu: İnanılmaz şiddetli öksürük
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2018 Saat 15:50
Hocam her hastalık sezonunda olduğu gibi yine yardımınıza ihtiyacım var. Gerçekten yardımlarınız için
tekrar tekrar teşekkür ederek soruma başlıyorum.

Hocam 2.5 yaşında oğlum 2 gündür öksürüyor ama öyle böyle değil durmadan gece gündüz yani
1 saatte ortalama 30-40 belki de daha fazla öksürüyordur. Burun akıntısı sürekli var. 
Ateşi genellikle 37-37.5 seviyelerinde. 

Dün hastahaneye gittik kan alındı aşağıda sonuçları ve verilen ilaçlar var.
Dilde hafif beyazlık ve ağız kokusu da mevcut. Hocam bu öksürüğü nasıl keseriz daha önce de 
öksürdüğü oluyordu ama böylesi bu yaşına kadar ilk kez başımıza geliyor inanılmaz şiddetli.

Desteğiniz için teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2018 Saat 19:11
1-  O "Erdostin " diye satilan sahtekar ilacini sakin kullanmayin... Bronslarda daralma yapar ve hiriltilara
sebep olur.. Zaten o yuzden "Kasten" veriliyor ki, hiriltilar olussun, Astim teshisi koyabilsinler!!
Ayrica da; antibiyotiklerle beraber VERILMEZ... O ilacin icini hic mi okumadiniz??? 
2- WBC:11.85 ..  Hala ne Antibiyotigi veriyor??  Belliki, ahmagin teki!! Illaki Antibiyotik yazacak..
3- Rhinfant; Iliadin'in aynisi ama, sprey seklinde olanidir.. Sirf daha pahali diye bu seklini yaziyorlar
ama, hicbir ise yaramaz... Tam bir AHMAK!!!!  Ilac mumessilleri ne kakalarlarsa, o ilaclari yaziyor.. 
Hicbirini kullanmayin.... 
Bazi okuzler, ben Iliadin yazinca laf ederler, ama Rhinfant'i kullanirlar.. Belli ki her ilacinda icerigini bilmiyorlar..
Gorun; Turk cocuk  doktorlarinin ne kadar ahmak olduklarini.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat