Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bilgi rica(Grip )

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=59507
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 19:45

Konu: bilgi rica(Grip )
Mesajı Yazan: egtuna
Konu: bilgi rica(Grip )
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2018 Saat 12:19
Kadir bey merhabalar düzenli olarak tüm cevaplarınızı makalelerinizi sürekli ve sürekli okuyorum ve gerçekten hakkınız ödenmez.
Şu dönem inanılmaz bir grip salgını var ve çok ağır seyrediyor. 9 yaşındaki oğlum geçen hafta hapşırık ve burun tıkanıklığı sabah gözlerde çapaklanma oldu.
sizin anlattığınız gibi gifrer, illiadin, viks dışında birşey yapmadım. hiç ateşi olmadı bu hafta öksürüğü çok arttı sanırım sonuna geldik akıntı koyulaştı yine diğer
uygulamaların yanında sıcak su buharı ilavesi ile devam ediyorum. Pazar günü önce öksürük ardından sıtmalanma şeklinde yüksek ateş ile eşim hasta oldu.
aynı tedaviyi ona da uyguladım ama onda gözünü açamayacak ve ayaklarının üzerine dahi basamayacak kadar halsizlik ve eklem ağrısı oldu. ve ateşi yükselip düştü hiç ilaç vermedim. sadece ağrısı çok alduğu için mecburen parol verdim o da 1 hafta da toplasanız 3 defa içmiştir. bir de nefes alıp verirken garip bir ses geliyor hışırtı gibi. 
Bu uygulama da eksik ya da yanlış yaptığım birşey var mı? çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2018 Saat 20:05
HER sene, Aralik-Ocak ayi, Griplerin an fazla goruldugu aylardir..
Grip geciriyorsunuz. SAKIN Turkiye'de bu sikayetlerle doktora veya hastanelere gitmeyin..Ya; Astim ,yada
Zaturre derler caniniza okurlar..
Bol istirahat, bol sivi gidalar.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat