Feci bir kazik yemissiniz... O "eskiden gelen Astim" hikayesi tamamen yalan.. Dusmussunuz sahtekar bir dolandiricinin eline, surunup duruyorsunuz..
1- Turk doktorlari yeminli olduklari icin; ASLA Grip teshis etmezler.. 5 seneden beri cocugunuza hic Grip teshisi konmamasini nasil izah edersiniz??? 2- Gripli bir hastaya; Astim ilaclari verilince, viruslarin Akcigerlere inmesini onlemek icin, olusan brons daralmalarini; tam tersine genisletirsiniz ve viruslar cok kolay, akcigerleri istila ederler.. 3- Bir de astim ilaclari yaninda; Kortizonlu spreylerin kullanilmasi ile, vucut bu istilaci viruslara tepki gosteremez!! Yarattiklari gecici "Sahte iyilik hali" ile sizi bir sure bir guzel kandirirlar ama, Akcigerler bir noktadan sonra, kortizon'a ragmen isyan ederler ve cok siddetli tepki verirler.. Ben bunlari 10 seneden beri : "Sahtekarligin 3 Safhasi " diyerek anlatiyorum.. Sizin durumunuza benzer ailelerinde hikayelerini okuyun. Bu SAHTEKAR doktorlari bu sekilde egiten Tip Fakulteleri var.. BUTUN ilaclari ATIN, Sadece benim; Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. O sahtekar assagilik doktora da bir daha gitmeyin.
|