1- Bir kere; o laboratuvar, SAHTEKARIN onde gideni..... Pust; WBC araliklarini: 4.23-9.07 olarak gostermis.. HGB araligi da: 13.7-17.5 Ohaa yani!! Bu sayede, bu laboratuvara giden her hasta: ANEMIK, her hasta Antibiyotiklik!!!
6.5 yas icin araliklar: WBC: 5-14.5 HGB: 11.5-14.5 g/dL dir.. 2- ASO; her turlu Streptokok enfeksiyonunda yukselir... Sadece "Akut eklem Romatizmasi" veya "Kalp Romatizmasi " yapan Streptokoklarla degil, her turlu, "A-Grubu" olmayan Streptokoklarla bile yukselir.. Dunya' da bir tek Turkiyenin AHMAK doktorlari ASO yuksek diye, Kalp Romatizmasi tedavisi verirler. Ben bildim bileli,Turk doktorlari bu ahmakligi yaparlar.. Bir tane Sigorta hastasi gormustum, sirf ASO yuksek diye her ay Penadur vuruluyor ama, karnesinin ustunde de; "Penisilin'e allerjisi var" diye yaziyordu!!! 3- Kesinlikle VIRAL enfeksiyon... Turk doktorlari ASLA Grip veya Viral enfeksiyon teshis etmezler.. Onlara gore her dokuntu bile allerjiktir.
4- CRP sahtekariligi cok anlattim, onuda sizler okuyun.. Sakin, hicbir zaman kale almayin.. CRP sadece o hastaligin, ister viral, ister bakteriel olsun, vucutta yaptigi harebiyetin (hucre yikiminin) seviyesini gosterir.. ASLA CRP ile teshis konamaz.. Turk doktorlari haric!!!
|