Sizi cok iyi "makaraya" sarmislar!!! Sakin Demir ilaci kullanmayin... Surekli hasta olmasini istemiyorsaniz: Kalabaliga sokmayin, yalap-salap opmeyin!!! Kan sayimi sadece ; Viral bir hastalik (Grip) gecirdigini gosteriyor.. Siz hic; Turk doktorlarinin, kizinizda Grip teshis ettiklerini gordunuzmu??? Turk doktorlarina gore butun oksuruklu, burun akintili hastaliklar Allerji dir.. Baska bir HALT bilmezlerki!! Hasta ailesini en kolay kaziklama yontemi, onlari; allerji olduguna ikna edebilmektir. 10 seneden beri bu Turkiye'nin, assagilik, namussuz sahtekarlarinin nasil calistiklarini anlatiyorum.. Gecen seneye kadar, bu durumdaki her cocuga; ASTIM diyorlardi bu assagilik namussuzlari nasil da unutursunuz?? Ne oldu ise, gecen seneden beride, astim yerine, Allerji modasini cikarip, gene ayni astim ilaclarini veriyorlar. Turk halki bu assagilik namussuzlara, prim verdigi surece, bunlar sizin kaninizi emmeye devam edeceklerdir. Diyelim, allerji!! Tedavi etmeseniz bile kendiliginden gecer. Ama maksat baska..Bu ilaclari kullandiginizda, hicbir (kendiliginden) iyilesme sansiniz kalmiyor.
Viral dahi olsa, her enfeksiyonda, vucut Kan seviyesini dusurur.. BUTUN hastalar, o yuzden SOLUK gorunurler.. Hastalik iyilesince, renkleri geri gelir. (mikroplar icin, demir , buyume hormonu gibi etki eder) Okumaya devam edin.. Turk doktorlarinin sahtekarliklari, uzayin sonsuzlugundan daha derindir.. 1960'li yillarda da; Nisantasi-Beyoglu semtlerinde, Safra kesesi yerinde olan kimse kalmamisti.. Pust bir Prof. onune gelen her hastanin Safra kesesini aliyordu. Onu goren comezleride ayni sekilde davraniyorlardi..
|