Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

TAHİL SONUÇLARIMIZ

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=60046
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 01:49

Konu: TAHİL SONUÇLARIMIZ
Mesajı Yazan: elmeryem
Konu: TAHİL SONUÇLARIMIZ
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2018 Saat 08:33

MERHABALAR SAYIN HOCAM!!! 3 YILDIR SIK SIK HASTALANAN KIZIMA, SİZİN TAVSİLERİNİZ DOĞRULTUSUNDA TEDAVİ UYGULADIM VE HASTALIKARINI ANTİBİYOTİKSİZ ATLATTIK. SÜREKLİ BURUN AKINTISI, GECELERİ BURUN TIKANIKLIĞI ÖKSÜRÜRKEN YEŞİL BALGAM ÇIKARMA VE SONRASINDA BOĞAZDA AFT ŞEKLİNDE OLUŞAN İLTİHAPÇIKLAR  ( KRİPTİK TONSOLİT TEŞHİSİ KONULUYOR )  İLE BİRLİKTE ÜÇ GÜN SÜREN ATEŞİMİZ OLUYORDU.AĞUSTOS 2017 DE HAFİF BOĞAZ ENFESİYONU GEÇİRDİK VE ALTI AY SÜRE İLE ÖKSÜRÜK BURUN AKINTISI OLMASINA RAĞMEN BOĞAZIMIZ TERTEMİZDİ VE ATEŞİMİZ DE OLMADI. TAM BU ZORLU SÜRECİ AŞTIK DERKEN 28 OCAK 2018 DE YÜKSEK ATEŞ AĞIZDA KOKU VE DİL ÜZERİNDE KALIN  PAS BELİRTİLERİ İLE  4.GÜN ACİLDE SOLUĞU ALDIK VE  KIZIMA deposilin 6.3.3 YAPILDI. ATEŞİMİZ DÜŞTÜ FAKAT YOĞUN TERLEMELER BALGAMLI ÖKSÜRÜKLERİMİZ İLE KENDİMİZE GELEMEDİK. KIZIM 5 YAŞ 3 AYLIK 19,5 KG VE 113 CM  ANAOKULUNA DA GİDİYOR. 27 MARTTA KIZIMDA 38 GEÇMEYEN ATEŞ İLE YİNE BOĞAZINDA BEYAZ AFTLARIN OLDUĞUNU FARKETTİM AĞZINDA KOKU DİL ÜZERİNDE PAS YOKTU. ATEŞİ DÜŞÜK OLDUĞUNDAN VE GENEL DURUMU İYİ OLDUĞUNDAN ATEŞ DÜŞÜRÜCÜ DE VERMEMEYE  DİKKAT ETTİM. LAKİN ATEŞİMİZ 8  GÜN BOYUNCA 37,5 İLE 38 ARASINDA DEVAM ETTİ BU SÜREÇTE BURUN TIKANIKLIĞI VE BERABERİNDE HORLAMA GECELERİ UYUYAMAMA  GÖZ ALTINDA MORLUKLAR GİBİ BELİRTİLER İLE    (BURNUNA İLLADİN DAMLA VE LİMONLU BAL KULLANMAMA RAĞMEN  GEÇMEDİ)  MUAYENEYE GÖTÜRDÜM ÇOCUĞUMU. YAPILAN KAN TESTİ SONUCUNDA KANINDA YÜKSEK ORANDA  ENFEKSİYON OLDUĞU SÖYLENİLDİ. KLAMOKS 600/42,9 (10 GÜN) , ALLERSET ŞURUP , ZİNCO ( SIK SIK HASTA OLDUĞU İÇİN), ONCEAIR ÇİĞNEME TABLETİ ( DOKTOR KESİN DEMEDEN KESMİYCEKMİŞİZ) VE BURUN TIKANIKLIĞI İÇİN DE RİSONEL SPREY VERDİ İLAÇLARI ALMADIM VE KULLANMADIM KAN TAHİLİ SONUÇLARINI GÖNDERİYORUM HOCAM EŞİM ISRARLA KULLANALIM DİYOR BEN KULLANMAK İSTEMİYORUM ATEŞİ DÜŞTÜ ÇOCUĞUMUN AMA BALGAM KUSUYOR SÜREKLİ

ŞİMDİDEN VERECEĞİNİZ BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRER!!!

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2018 Saat 08:48

Mesaj Tarihi: 08 Nis 2018 Saat 08:52

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2018 Saat 18:24
Tahliller acilmiyor.  

Mesaj Tarihi: 08 Nis 2018 Saat 20:24

Mesaj Tarihi: 08 Nis 2018 Saat 20:28
hocam yeniden gönderiyorum tahlil sonuçlarını 

Mesaj Tarihi: 08 Nis 2018 Saat 20:31

Mesaj Tarihi: 08 Nis 2018 Saat 20:54
Hocam CRP : 13,5   WBC : 19,28

Mesaj Tarihi: 09 Nis 2018 Saat 06:57
Antibiyotik gerekir..  

Mesaj Tarihi: 09 Nis 2018 Saat 08:57
kızımın ateşi yok burun tıkanıklığı ve öksürüğü var bunlara rağmen KLAMOKS 600/42,9 (10 GÜN) olarak başlıyorum .  HÜRMETLER HOCAM.

Mesaj Tarihi: 19 Nis 2018 Saat 18:32

Mesaj Tarihi: 19 Nis 2018 Saat 18:39
hocam merhabalar çocuğuma 10 gün önce yapılan ve ve sonuçları bugün çıkan resmini göndermiş olduğum allerji  ve bağışıklık testleri için yarın hastaneye gidiceğiz tavsiyeniz üzerine antibiyotik kullandık . çıkan bu yüksek değerler enfeksiyondan olabilir mi hocam tedirgin oldum değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Mesaj Tarihi: 19 Nis 2018 Saat 19:03
Allerji Testlerine verdiginiz paralara yazik!!!
Siz kendiniz o Testlere girin, siz bile allerjik cikarsiniz...
Eski mailleri okuyun. 

Mesaj Tarihi: 19 Nis 2018 Saat 19:08
hocam testleri bölge eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdık.o zaman hastaneye bile gitmemize gerek kalmadı çok teşekkürler iyiki varsınız.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat