Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulakta geçmeyen ağrı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=60089
Tarih: 29 Ağu 2025 Saat 12:13

Konu: Kulakta geçmeyen ağrı
Mesajı Yazan: Mustuyıldız
Konu: Kulakta geçmeyen ağrı
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2018 Saat 22:09
Hocam kulak ile dediklerini zi harfiyen yaptım ama kulak ağrısı bir türlü geçmiyor atesi de 38 civarı (5 saat ara ile 2 kere illiadin damlattım illiadinden once serum fiz. Ile temizledim sıcak havlu uyguladım)(grip  geciriyorduk)ağrıdan ağlıyor. Ne yapmaliyiz.5 yaş 20 kilo teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2018 Saat 22:40
Bactrim surup, gunde:2x2 olcek baslayin, 5 gun verin.   

Mesaj Tarihi: 11 Nis 2018 Saat 23:13
Hocam acile götürdük iğne yapti kulakta birsey yok boğazdaki intihab kulağı ağrıti yor dedi Augmentin 200/28 70 ml verdi.? Bactirim almaya çalışacağım .
Ben Boğazlarına baktım kızarıklık yok.biraz sis .

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2018 Saat 02:54
Augmentinlik bir durum olsa, yuksek atesi olurdu.. Bactrim almaya calisin ve Iliadin damlaya devam edin.   

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2018 Saat 22:34
Hocam gece ateş ve ağrı olunca aug.1 ölçek verdim.sabah tekrar doktora gittim aynı şeyleri söyledi Bactirim istedim verdi. (Nasıl oldu bilmiyorum genelde vermezler ).bactirime başladım şimdilik bir ağrı ve ates yok illiadin 3 gün tamamladım serum fiz.devam ediyorum. Emekleriniz için teşekkür ederim. 

Mesaj Tarihi: 20 Nis 2018 Saat 04:43
Hocam iyi gunler biz 4 gün önce Bactirim bitirdik şimdi tekrar kulak ağrısı başladı 6 saat ara ile 2 kere illiadin damla verdim.en son vermemdem 2 saat geçti hala ağrısı devam ediyor ayrıca ilk başta atesi yoktu şimdi 38.2 civarı var.devamli su içiyor.(hocam ağrıyı ne yapsam geçmiyor önceden olduğunda illiadin damla ağrıyı geçirir di.şimdi ağrısı geçmiyor bir türlü devamli ağrıdan ağliyor)
https://hizliresim.com/rO7Wl1"> " border="">

Mesaj Tarihi: 20 Nis 2018 Saat 18:59
Iliadin damla (anlattigim sekilde damlatmaniz SARTTIR) ve Bactrim baslayin. 5 gun bunlari kullanin.   

Mesaj Tarihi: 02 May 2018 Saat 03:03
Hocam bizim yine aynı sağ kulak ağrısı var ateş yok dediklerinizi aynen yapıyorum illiadin damlattim( bazen geciyor bazen agriyor diyor)ancak bu kadar sık tekrarlamasinin nedeni nedir acaba? (2 tane Bactirim bitirdim 2.sini bitireli daha1 hafta oldu agri olmasada 3 gün illiadin yaptım sonrasında sık sık serum fiz.yaptim).yine kulak?yapmam gereken birşey varmı? 

Mesaj Tarihi: 02 May 2018 Saat 07:53
Okuyun... Ne anladi iseniz O!!  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat