Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bebegimde mantar

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=60118
Tarih: 02 Ağu 2025 Saat 19:34

Konu: Bebegimde mantar
Mesajı Yazan: Mahmure
Konu: Bebegimde mantar
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2018 Saat 18:11
Merhaba doktor bey 9 aylik kizim var ocak ayinda mastit oldugum icin saglikocagi doktoru largopen 1000mg antibiyotij verdi ve kutu bitiminde ancak gogsumden emebildi bebegim arkasindan bebegime hic antibiyotik vermememe ragmen genital bolgesinde mantar olustu doktora gittigimde iltihaplanmis mantari dedi ve balaban pomadla trosyd krem verdi 7 gun kullanmama ragmen tamamen gecmedi ve 3 gun daha kullanalim dedi sonucta iki uc kirmizi nokta kalmisti ama ilerlemiyordu gectigimiz cuma hasta oldum ve doktor azro 500 mg amtibiyotik verdi ve bebege bisey yapmaz sadece mantar yapabilir onemli degil dedi ama hapi 2 tane ictim ve bugun kizimin mantari yine uredi ve kizim gun icinde uzun zamandir mantar olmadan da kendini titretiyor iki kere ozel bir labarotuvarda idrar testi verdim ve hicbirsey cikmadi ama hala titriyor ara ara ne yapmaliyim doktor bey mantar icin de resim isterseniz eger ozelden atabilirim bir yol gosterin

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2018 Saat 19:32
O akintidan bir kultur yaptirin..Bakalim mantar ureyecekmi???   

Mesajı Yazan: Mahmure
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2018 Saat 19:40
Akintisi yok doktor bey genital bolgede vajina cikisinda kipkirmizi noktalar kabarmalar oluyor ozellikle ben antibiyotik kullandigimda o kirmizi noktalardan da kultur yapilabiliyormu 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Nis 2018 Saat 07:00
Mantar oyle olmaz ki!!!!! Kim dedi mantar diye????
Cocugun; agrisi-sizisi yoksa, bosverin...  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat