Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=60137
Tarih: 16 Ağu 2025 Saat 14:13

Konu: Kulak ağrısı
Mesajı Yazan: ipekcik
Konu: Kulak ağrısı
Mesaj Tarihi: 18 Nis 2018 Saat 22:43
Hocam merhabalar.. 2014 doğumlu oğlum pazartesi günü önce halsizleşti, sonra ateşi çıktı ve kulağının/ başının ağrıdığını söyledi.. ateşi 39 a yaklaştı birkaç kez. İliadine başladım hemen. Ertesi gün ateşi düştü ve kulağının ağrımadığını söyledi. Bu akşam ise tekrar kulaklarının ağrıdığını söyledi. Ne tavsiye edersiniz? Teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Nis 2018 Saat 03:37
Insallah, agri gecti diye Iliadin'i birakmadiniz...Baslandiginda:  En az 3 gun   Iliadin kullanin. 

Mesaj Tarihi: 19 Nis 2018 Saat 10:27
İliadini bırakmadım hocam, bugün 3. günü doluyor.. arada kulaklarının ve başının ağrıdığını söylüyor.. kulak ağrısı geçmezse 3. gün bitiminde, 5 gün ara verip tekrar 3 gün başlayayım mı damlaya?
Teşekkür ederim.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Nis 2018 Saat 18:19
Agri devam ederse; 3 gun degil, 5 gune tamamlayin..  BIR GUN ARA verildikten sonra tekrar baslanabilir..
5 gun arayi nerede okudunuz???

Mesaj Tarihi: 19 Nis 2018 Saat 19:31
Hocam, gitmiş olduğum bir çocuk doktoru iliadine 5 gün ara verip öyle devam etmemi söylemişti 5 gün oradan aklımda kalmış..
Tamam hocam söylediğiniz şekilde damlayı kullanayım..
Teşekkür ederim..

Mesaj Tarihi: 24 Nis 2018 Saat 11:39
Hocam tekrar merhabalar.. oğlum iyileşmişti, kulak ağrısı geçmişti ki dün gece tekrar ateşlendi ve tekrar kulağı ağrımaya başladı.
İliadine başladım, ağızda koku yok, burun tıkanmış durumda,ateşi 38 üzeri,bademcikleri şiş ve kıpkırmızı ve üzerlerinde beyaz beyaz noktalar ve kanlı bir görüntü var umarım anlatabilmişimdir(fotoğraf atmaya çalışacağım)
Ne önerirsiniz?

Mesaj Tarihi: 24 Nis 2018 Saat 12:04

Mesaj Tarihi: 24 Nis 2018 Saat 12:11

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat