Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak zarı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=60266
Tarih: 01 Eki 2025 Saat 07:01

Konu: Kulak zarı
Mesajı Yazan: Vesia
Konu: Kulak zarı
Mesaj Tarihi: 05 May 2018 Saat 19:47
Kadir hocam merhaba sürekli makalelerinizi takip ediyorum kızım 7 aylık dün müthiş bi huzursuzluk çığlık çığlığa ağlama ve sbhında kulağında kurum gbi akıntı gördüm kbb uzmanı zarın delinmiş olabileceğini söyledi 1 saat aradan sonra kapanmş sayılır bebeklrde çk hızlı kapanır dedi antibiyotik verdi kullanmadım, açık tutmya çalışıyorum burnunu ama tedrginim kulaktan baska arka taraflara enfeksiyon yayılırsa dye.Allah korusun ileri boyutu menenjit olablr dye.içim hiç rahat değil kızım huzursuz değil ateş yok bu ayda bu tarz komplikasyonlara ateş eşlik etmeyebiliyomuş Ölçüt değil sanırım ne diyosunuz hocam iliadin önermişsiniz diğer cevaplarda kortizon içerdgi için bu ayda onda da çekinceliyim.anne sütü alıyo bu arada.çok teşekkürler cevaplarsanız çok sevinirim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 May 2018 Saat 20:30
Oyle Menenjit filan olunmuyor.. Turk dokrorlarin gazina gelmeyin!!!   
Bu konuyu eski maillerden bulup okuyun.
Iliadin KORTIZON ICERMEZ..... Hangi geri-zekali soylemis onu!!! 
Mutlaka 5 gun, agri olsun/olmasin Iliadin damla kullanin.. 
Sakin Turk doktorlarinin hezeyanlarina kanmayin.... 
Cok okumaniz lazim..Hic acele etmeden, sindirerek ve anlayarak okuyun. O "iliadin'in kortizon oldugunu"
yazan kismi bir daha okuyun!!!

Mesaj Tarihi: 05 May 2018 Saat 21:34
Çok teşekkürler hocam hmn 2x2 iliadin e başlıyorum 2 doktr ve çevremdki herkesin baskısına rağmen antibiyotik vermicem szn tavsyeleriniz üzerine.inşallah atlatırız.hersey gönlünüzce olsun.

Mesaj Tarihi: 06 May 2018 Saat 18:30
Hocam tekrar merhaba dün dediğinz gbi iliadine basladım anck 2 saattr kızım yine çok huzursz zarının delinmesinden şüphelendikleri kulağın kepçe kısmının arkası baya kızarmış çok tedirgin oldum pazar günü hiç bi kbb ci bulamıyorum napacağımı şaşırdım bu kızarıklık neden olablr enfeksiyon fln yayılmamıştr inşallah?

Mesaj Tarihi: 06 May 2018 Saat 18:48
Bu arada elle oynama çekiştirme kızarıklığı gbi diil zmnla azalmadı 3 saattr aynı kızarıklık

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 May 2018 Saat 02:28
Sadece; Iliadin'e devam edin.. Korktugunuz gibi bir sey olsa; ATES olurdu.   

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat