Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sipraktin bağımlılık yaprmi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=60473
Tarih: 11 Eki 2025 Saat 12:34

Konu: Sipraktin bağımlılık yaprmi
Mesajı Yazan: Salamar22
Konu: Sipraktin bağımlılık yaprmi
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2018 Saat 01:23
Hocam kızım çok iştahsız ve kilo alımı durdu 2 ayda ve  sipraktin verdim.ama bırakınca tekrar aynı oluyor istahsizlik oluyo..birde cok uyku sorunu yaşiyoruz gece boyu yarım saatte bir kiprasip duruyo yatakta dalamiyor sonrada ama  sipraktin içtiğinde uyuyabilyor...ne kadar kullanılabilir sipraktin.. her zaman kullanmak istemiyorum ..ama biraktikca aynı oluyor .

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2018 Saat 06:29
Istediginiz kadar (araliklarla)  kullanabilirsiniz.. 
Aliskanlik yapabilecek bir ilac olsa; "Yesil Recete" ile satilirdi!!! 

Mesaj Tarihi: 05 Haz 2018 Saat 10:39
Cok cok saolun  hocam cokmu kullandim diye icim icimi yiyorddu..Hocam babannem zamaninda abim icin bu ilaci kulllanirmis istahsiz ve kilo azligindan..abim sonra kilosu cok artmis...suandw da obeze yakin ve doktor zamaninda bu ilaci kullandigi icin bu sismanlik olusmus demis ...simdi annemlerde ben verince kiziyorlar abin gibi mi olsun istiyosun diye ...boyle bisey mumkunmu ilerisini etkileyecek kadarmi bu ilac...Allahim sizde Razi Olsn ...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2018 Saat 19:07
Anneniz; isin ayarini KACIRMIS... Tembellik isine geldiginden, sirf kolay yiyor diye, kilosu duzeldigi halde 
ilac verilirse, iste boyle olur.. 
Ben o yuzden, ilac verecegim zaman;  kili 40 yariyorum..
Daima aralar vererek, kontrol edin.. Hicbir ilac bu sekilde (annenizin yaptigi gibi) basibos sekilde, DEVAMLI verilmez.. 

Mesaj Tarihi: 05 Haz 2018 Saat 21:42
Hocam babannem yapmis annem buyuzden cok temkinli bu konuda ...Aksine alismasin diye kontrollu kullan diyo abin gibi olmasin diyo..babannemde eski kadinlar tombis bebek saglikli hesabi na yemegince hep vermis .annemde bisey diyemezmis eskiden gelin kaynana saygisi iste...
Allahim sizden Razi olsun...Rabbim bu mubarek gunde bu verdiginiz emegin karsiligini cennetiyle versin..Allaha emanet olun hocam..Ramazaniniz  mubarek olsun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat