Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

dikkat eksikligi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=60637
Tarih: 29 Ağu 2025 Saat 23:59

Konu: dikkat eksikligi
Mesajı Yazan: ersey
Konu: dikkat eksikligi
Mesaj Tarihi: 28 Haz 2018 Saat 19:23
Hocam iyi aksamlar daha once de sorular sormustum size.. kizim 2 yasina yeni girdi otizmle ilgili sorular sormustum ama otistik olmadigi her halinden belli ama dikkat eksikliginden suphelenmeye basladim. Soyle ki disarida insanlari bazen gercekten gormuyo gibi davraniyo ama eve gelen olunca kim geldi diye bakar inceler baya bi sonra kendi haline doner disarida acaba dikkati mi dagiliyo sonucta heryer degisik daha once dedigim gibi goz temasi var adina bakar donen seylere de ilgisi yok ama cocuklarla oynamiyor kendi basina oynuyor evde bizimle oyunlarr oynuyor.. ne bilim yabanilikmi dikkat eksikligimi biliyorum simdiden cok sagolun

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Haz 2018 Saat 19:30
Bu yasta mi??????  
Eski mailleri okuyun. 

Mesajı Yazan: ersey
Mesaj Tarihi: 05 Tem 2018 Saat 20:38
Hocam baska konu acmim diye burdan soruyorum.. hocam kizimda bu aralar bisey fark ettim size danismak istedim. Hocam bebekler buyurken elindeki nesneyi annesine gosterir ya kizim bana gostermiyor evde ki herhangi bi nesneye gosteriyo bak diye.. bide cansiz nesnelerle cok ilgili hep oynarla oynuyo bizlede oynuyo kopuk degil ama daha cok nesnelerle.. mesela bi nesne dikkattini cekiyo kova gibi mesela ayni ona eve birisi gelirde sow yapar ya cocuklar oyle yapiyo bu da sacma bi goruntu ortaya cikiyo.. cok yalniz buyudu cokk nesneler bi de biz atkadaslariyiz baska kimse de olsun istemiyor elini sordugumda ayagimi sordugmda bu ne diye vevap verebiliyo.. bi de hocam ben oyun oynatmayo bilmiyorum bazen oturuyorum oyuncaklarinn yanina hemen geliyo ama cabuk sikilip kalkiyorum hep simdi kizimda oyle sanki simdiden sagolun hocam

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat