Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

besin zehirlenmesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=60654
Tarih: 02 Kas 2025 Saat 03:43

Konu: besin zehirlenmesi
Mesajı Yazan: Yağızceyda
Konu: besin zehirlenmesi
Mesaj Tarihi: 30 Haz 2018 Saat 17:21
Merhaba hocam oglum1 bucuk yasinda sali gunu asiri kusmayla uyandi en son kusmaktan kan gelince acile gittik idrar tahlilinde bisey cikmadi kusmasi da durunca eve geldik bisey yapmadik gece atesi yukseldi ve ishal basladi atesi dustu ve cok halsizlik vardi baska bi doktora gittik besin zehirlenmesi dedi serum bagladi kaka tahlilinde bol lokosit ve mukus cikti antibiyotik yazdi ceftinex nidazol .calpol ve probiyotik baksol verdi icim hic rahat degil cocugun ishali azaldi ama kesilmedi sizce ne yapilmali bu saatten sonra ilaclari vermesem bisey olur mu
Hocam bide vucudunda kirmizi kabarik lekeler cikmisti simdi cikmiyo anne sutu aldi bu sure icinde daha yeni biseyler yemeye basladi 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Haz 2018 Saat 19:24
HEMEN butun ilaclari KESIN….
O ahmak doktor, antibiyotiklerin SADECE damar yolu ile vucuda dagildigini ve barsak icindeki bakterilere 
erisemeyecegini bilmeyecek kadar SALAK!!!

Eski mailleri okuyun, 

Mesaj Tarihi: 30 Haz 2018 Saat 20:06
Teşekkürler hocam bisey daha sorabilir miyim antibiyotigi uc gundur veriyorum birakirsam bisey olur mu

Mesaj Tarihi: 01 Tem 2018 Saat 01:25
HEMEN butun ilaclari KESIN….    NE demek??????

Mesaj Tarihi: 03 Tem 2018 Saat 15:00
Hocam kafama takilan sorular var şöyle ki , ilaclari hemen kestim dediginiz gibi 
Cocukta suan iyi durumda fakat kakada bol lökosit cikmisti tahlilde.
 ilaclari kestigimiz icin bu bakteriler direnc gosterip tekrar hasta edebilir mi
Bakteriler yok olmuş mudur .antibiyotigi yarida kestigim icin cevrem keske kesmeseydin diyor
Kafam cok karışık.

Mesaj Tarihi: 03 Tem 2018 Saat 18:54
Barsak ici, ne zamandan beri STERIL???  Kakanin, nerede ise tamama yakini bakteridir..
Agizdan veya Igne seklinde verilen, antibiyotikler, nasil olabilir de; barsak icindeki kakalarin arasindaki 
bakterilere ulasir??? Antibiyotikler, damar yolu ile ancak, barsak cidarlarina kadar gelebilirler ve cidara
 yapisik halde yasayan, Yararli bakterileri (Proboyotik bakterileri) oldururler.. 
O "cevren" ne biliyor ki????  Turk doktorlarinin bile bu bilgilerden haberleri yok, nerede kaldi o ahmaklar
 bilecek???

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat