Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Eline enjektör batması

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=60931
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 22:21

Konu: Eline enjektör batması
Mesajı Yazan: turnam
Konu: Eline enjektör batması
Mesaj Tarihi: 01 Ağu 2018 Saat 19:52
Hocam merhaba 9 yasındaki kızım dısarda oynarken eline enjektör batmış cok fazlada kanamıs sizce Dr a gitmelimiyim herhangi bir tahlil yapmaya gerek varmı yardımcı olursanız çok sevinirim tesekkurler saygılar... 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Ağu 2018 Saat 23:49
?????  
-Enjektor'u nereden bulmus????
- Enjektor kullanilmis mi???? Kullanılmıs ıse kimin kullandıgı belli mi?

Mesaj Tarihi: 02 Ağu 2018 Saat 00:12
Hocam buyuk bir ihtimal kullanılmıştır sokakta yerde bulmuş kimin oldugu malesef belli değil bırde enjektor kuçukmüş acaba bebek için kullanılmış olabilir mi 

Mesaj Tarihi: 02 Ağu 2018 Saat 05:11
Sansiniza… O sahista bir hastalik varmi idi, bilinmez!!!.

Mesaj Tarihi: 02 Ağu 2018 Saat 10:42
Peki hocam bunun için ne gibi tahliller yaptıralım bugun Dr a gidicem eksik birsey olursa yaptırmak için beni en çok korkutan hıv virusu özel bir laboratuvarda testi yaptırıyımmı bugun bır yerle gorustum hıv rna pcr testi varmış 10 gun sonra gelin testi yapalım dedi sizin bildiğiniz bir yer varsa oraya gidiyim yada devlet hastanesinde yapılıyorsa guvenebilirmiyim

Mesaj Tarihi: 02 Ağu 2018 Saat 18:01
Ben Turkiye'de degilim ki, bildigim bir yer olsun.. Hangi il'den aradiginiz bile belli degil... 
Evet, HIV baktirin...

Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2018 Saat 13:33
Hocam kusura bakmayın o kadar tedirginimki nerde  yasadığımı yazmamışım biz istanbul da yasıyoruz ayrıca kızım o enjektöru birkaç gun öncede aynı yerde görmüş hıv virusu varsa ne kadar yaşar bugun devlet hastanesinde cocuk enfeksiyon dru dısarda bulunan enjektörile hiv bulaşma riski cok az ama bir ihtimalilaç yazalım dedi iLacın adı Combıvır Ve ısentress Gunde 2 kere 1 tablet bırde 72 saat geçmeden kullanmamız gerekiyormuş bu arada testler yapıldıb sonuç pazartesi cıkıcak bu ilaçlar ağırmıdır kızımda alerjik bronşitte mevcut sızde muane etmiştiniz hastalığını onaylamıstınız bir tanesinin İnternetten recetesini okudum solunum rahatsızlığı yapabılıyormus hocam siz ne dersiniz yardımcı olurmusunuz lutfen 

Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2018 Saat 18:41
HIV virusu; saatler icinde, yokolur.. Hele dogrudan  gunes isini ustune vurdu ise, tehlike kalmaz. 
Hicbir sey yapmayin. Sartlar Anlattiginiz gibi ise, bir tehlike olmaz. 

Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2018 Saat 19:06
Cok teşekkürler hocam ıyıkı varsınız saygılar... 

Mesaj Tarihi: 15 Eyl 2018 Saat 21:14
Merhabalar hocam hıv  ve Hepatit testini yaptırdım bu arada d vitamini de istemiştim 1 er ay arayla bir ampul içirdim ona rağmen ancak bu seviyeye gelmiş 2.ampulu içirdikten en az bır ay geçtikten sonra kan tahlilini yaptırdım  sizce bir ampul daha içiriyimmi yardımınız için teşekkürler saygılar ...
4GP.ME/bbtc/1537034640585.jpg
http://m.YollaYap.com/bbtc/1537038339901.jpg
4GP.ME/bbtc/1537039107879.jpg

Mesaj Tarihi: 15 Eyl 2018 Saat 22:26
Hocam en bastaki sonuç yeni yapıldı diğer ikisi enjektör battıktan iki gün sonra yapıldı 

Mesaj Tarihi: 16 Eyl 2018 Saat 08:16
Hepatit testlerini bosuna yaptirdiniz.. Zira, kulucka sureleri, 2-3 AY surer.. 

Dvit3 Ampul 1 tane daha icirin..  Goruyorsunuz degilmi, Turk doktorlarinin benim verdigim dozlara nasil
 "tatava" yaptiklari???  D vitamini eksikligi nasil tedavi edilir, onu dahi bilmezler..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat