Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gece baslayan kusma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=61103
Tarih: 06 Eyl 2025 Saat 11:50

Konu: Gece baslayan kusma
Mesajı Yazan: kırçiçeğim
Konu: Gece baslayan kusma
Mesaj Tarihi: 25 Ağu 2018 Saat 03:39
Hocam 7 yasinda ki kizim 1 haftadır ara ara midesinden agzina dogru gaz çıkarıyordu takip ediyordum bazen kendi yapiyor bazen de kendiliğinden oldu diyordu. Hanı asitli bir içecek içince genelde olurya onun gibi hocam. Bugün misafirlikteydik yemek yendi ve gece saat 1 gibi kizim uykuda karnim agriyor dedi fiskirarak yediklerini kustu aradan 20 dk gecmeden tekrar kustu bu kez sadece su cikardi yiyecek yoktu yine yarim saat araliklarla 2 kez daha kustu toplamda 4 kez sabaha kadar devam edecek mi bekliyorum. Ates yok karin agrisi yok kusacagi ani bile bilemiyor uykudan gözünü acip direk kusuyor sadece su cikiyor anlam veremedik misafirlikte yedigi yemeklerden mi oldu 1 haftadır mideyi sürekli gaz çıkartıyor i mu neden oldu yoksa mikro mu kapti hocam siz teşhis koyarsanız sevinecegim. Esim yemeklerden oldu diyor ama ayni şeyleri bizde yedik size danışmaj istedim teşekkür eder saygılarimi sunarım.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: kırçiçeğim
Mesaj Tarihi: 25 Ağu 2018 Saat 17:30
Hocam siz cevap yazmadan ben son durumdan bahsedeyim gece 1 de baskayan rahatsızligimiz ve kusmalarimiz gündüz saat 14.00 de son buldu ilk kusma tamanen yediklerini cikardi rahat 12 kusma da tamamen ictigi su ve sari renkte sıvı kustu ilk defa kizim gece baslayip sabaha kadar 12 kez kymustu işin ilginç yani kustuktan sonra 1 bardak su tüketti her seferinde o nedenle yarim saatte bir içtiği suyu cikardi emedur fitil aldim elimin altinda siz kullanin derseniz basliyacagim ishal 1 kez gece geldi ama 1 kez ve miktari cok degil di gün icindede hic ishal olmadi gündüz yedikleri yemek hemen gece kusturur mu yoksa bu hadise birkac gun öncesinemi dayaniyor anliyamadim. Yemek yemiyor ben zorlamıyorum ilk defa bu denli cok kustu yedigi ictigi seylerden mikrop kapip hem kusma hem ishal hatta ates bile ejkenmisti ama bu kez sadece su gibi kustu cocuk istirat ve bol su veriyorum sadece siz ne derseniz onu yapacagim karni ağrımıyor sadece halsiz teşekkür ediyorum.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2018 Saat 23:38
Kusma tam etkili olursa, mikroplarin tamami atilabilirse;  ishal hic olmayabilir… 
Emedur100 fitil haric hicbir ilac vermeyin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat