Sayfayý Yazdýr | Pencereyi Kapat

bacak agrisi

Nereden Yazdýrýldýðý: Anne Olunca Anladým
Kategori: Çocuk Sað. ve Hastalýklarý Uzm. Dr. Kadir Tuðcu
Forum Adý: Çocuk Sað. ve Hastalýklarý Uzm. Dr. Kadir Tuðcu
Forum Tanýmlamasý: (Sorularýnýz ve cevaplarý)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=61158
Tarih: 20 Tem 2025 Saat 22:59

Konu: bacak agrisi
Mesajý Yazan: cidem
Konu: bacak agrisi
Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2018 Saat 13:27
Kadir bey kizimin bacak agrisi ile ilgili yazmistim size dr goturdum gecemeyince rontgen ultrason istedi cektirdik busey cikmadi. Kan istedi ama degerler nasil sizin yorumunuz daha onemli benim icin iltihapmi var vucudunda crp de yuksek cikmis ama bacak agrisindan baska sikayeti yokki ne dersiniz bu sonuclara

4GP.ME/bbtc/1535969652294.jpg

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2018 Saat 13:28
4GP.ME/bbtc/1535969652294.jpg

Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2018 Saat 13:30
http://m.YollaYap.com/bbtc/1535969652294.jpg

Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2018 Saat 19:09
Kadir bey bu arada bikac gundur Bi kati bi suluydu diskisi istahsizda zaten simdide gene ishal gibi yapti ama keyfi yerinde ates yok crp yuksekligini bu durumda yapmis olabilirmi

Mesajý Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2018 Saat 19:13
Turk doktorlari; "Kargadan baska kus bilmezler".... 
1- Bu yasta;  Akut Eklem Romatizmasi olmaz…Olanlarda da; HAYAT boyu 1 defa olur ve 3 gunden uzun surmez… 
2- CRP'nin farkli alanlarda kullanilan cesitleri vardir… Turk doktorlari, bu farkli CRP lerin nasil degerlendirilecegini
 bilmezler.. Bunu ogretecek bir kimse de yoktur. Acik bir kitap okusalar bile okuduklarini anlamayan bir
 millete mensupturlar. 
3- Sedimentasyon yuksek… Sedimentasyon icin, kan alinmadan evvel 8 saat ac kalmasi gerekiyordu.. 
Ac kaldimi??? Kalmadi ise, O Sedimantasyonu yaparn laboratuvaradan paranizi geri isteyin. 

2-3 gun isturahat etsin. 

Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2018 Saat 19:43
Saat 11 gibi kan vermistik 8 saatlik acligi vardi kahvaltiyapmadan cikmistik ama su iciyordu kandan once etkilermi. sedimantasyon yuksekligi neyle ilgiliacaba. dislerimiz hep curuk curuyorda hala, su an ishali var bunlarda etkilermi

Mesaj Tarihi: 04 Eyl 2018 Saat 08:02
Etkiler, ama fazla kafaniza takmayin. 

Mesaj Tarihi: 04 Eyl 2018 Saat 12:44
Cocuk druna gosterdim bilemiyorum dedi idrar gaita istedi sedim crp com yuksek arastirmak lazim dedi sabah idrar gaita vericez bisey cikmazsa enfeksiyona gidin dedi arastirma hastanelerine gidin dedi. Ne yapayim hocam cocugun genel durumu iyi azda olsa yemek yiyo bacak agrindan girdik enfeksiyondan ciktik siz ne derseniz onu yapcam.

Mesaj Tarihi: 04 Eyl 2018 Saat 20:01
Salak doktor, bir sey bilmiyor, belki oltaya bir sey takilir diye bir suru gereksiz tahlil istiyor.. 
Ben size basindan beri "takmayin kafaniza " diyorum, anlamiyorsunuz..

Mesaj Tarihi: 07 Eyl 2018 Saat 11:38
Kadir bey merhaba biz gaita ve idrar kulturu verdik sonuclar cikti gaitada ureme olmadi ama idrar kulturunde escherichia koli ureme oldu yaziyor. Sedim ve crp yuksekligi bundan olmus olabilirmi bacagina vuran agri sebebi bu olabilirmi ne yapalim.

Mesaj Tarihi: 07 Eyl 2018 Saat 11:41
merhaba biz gaita ve idrar kulturu verdik sonuclar cikti gaitada ureme olmadi ama idrar kulturunde escherichia koli ureme oldu yaziyor. Sedim ve crp yuksekligi bundan olmus olabilirmi bacagina vuran agri sebebi bu olabilirmi ne yapalim.

Mesaj Tarihi: 07 Eyl 2018 Saat 19:53
E. Coli; Kulturdeki idrara kakadan bulasan bir mikropdur..Yani; Idrar kulturunde "kirlenme" olmus!!
Eski mailleri okuyun, anlarsiniz nasil kazik atmaya calistigini!!!

Mesaj Tarihi: 07 Eyl 2018 Saat 21:11
Supraks ve bactrim verdiler yarim saat arayla icilecek bitincebir hafta gecsin kontrole gelin dedi.

Mesaj Tarihi: 07 Eyl 2018 Saat 21:13
Supraks ve bactrim verdiler yarim saat arayla icilecek bitincebir hafta gecsin kontrole gelin dedi. 100.000 yaziyordu 

Mesaj Tarihi: 07 Eyl 2018 Saat 21:28
Gaita temiz cikti ama baskasinin kulturundenmi bulasti diyorsunuz

Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2018 Saat 08:38
Offff yani OFFFF!!
1- Idrarda ureyen bakteri cocugun kendi kalkasindan BULASAN mikrop.. Her kakada, E.coli bakterisi vardir.. 
2- O GERI ZEKALI, Laboratuvara gidip bir sorun bakalim, Ne demekmis; "Gaita kulturunde ureme olmadi!!"
Ne yani, kakasi STERIL mi imis?? 
O geri zekali laboratuvarin demek istedigi, "patojen bakteri uremedi"..  demek istiyor..
Yoksa, her kakada UREME OLUR... Olur da, hastalik yapmaz… 

Cidden bazi kimselere bastan hic CEVAP YAZMAMAK sart!!!  Zira anlamiyorsunuz……
Size ilk gunden beri UGRASMAYIN diyorum..
Yeter artik, anladiniz, anladiniz… BIR DAHA SUAL SORMAYIN!!! 

Sayfayý Yazdýr | Pencereyi Kapat