Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gece surekli uyanan bebek

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=61925
Tarih: 27 Eyl 2025 Saat 19:41

Konu: Gece surekli uyanan bebek
Mesajı Yazan: Gmzblt
Konu: Gece surekli uyanan bebek
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2018 Saat 22:59
Iyi aksamlar kadir bey.9.5 aylik oglum var.geceleri sabaha kadar o kadar cok uyaniyorki artik yoruldum.memede uyuyor birlikte yatiyoruz.uyandikca meme veriyorum geri uyuyor.bas cevresi cok terliyor.bu memeye bagimliliktan mi kaynakli acaba hocam.bu duruma nasil care bulabilirim.cok yipratiyo benide kendisinide.deliksiz birkac saat hic uyumuyor.gece surekli bi o tarafa bi bu tarafa donup duruyor

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2018 Saat 23:02
9 aylik kontrolunde kan degerlerine bakildi wbc 16 hemoglobin 10 cikti.kansiz dedi aile hekimi.kan ilaci kullansin dedi.yan etkisiz diye ferromixin veriyorum.ama uykusuzlugu kan ilacindan oncede vardi hocam

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2018 Saat 23:09
SAKIN, SAKIN o aptala kanip, Demir ilaci baslamayin.. O yastaki cocuk icin, HGB:10/dL normaldir…
Aptal; eriskin kan degerleri ile mukayese ediyor.. Kendisini uyarinda cocuk kan degerlerine bir zahmet 
ogrensin. 

Cok sicak tuttugunuz icin, TERLIYOR... Terleyince su kaybediyor, susuyor ve uyaniyor.. 
Siz; su yerine meme verdiginizde, gereksiz yere fazla emmis oluyor, sikintilar basliyor. 
SERIN tutun, basi terlemiyecek kadar giydirin ve odasinin isisini DUSURUN... 
Gereksiz bir vakitte uyandiginda, SU VERIN.. 

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2018 Saat 23:14
Tamm hocam ferromixini keseyim mi yaklasik 10 gundur veriyorum bir zarari olur mu.wbc yuksek demisti doktor.2 tup daha kan alcakti srp dedi sanirim onada bakayim oda yuksekse antibiyotik baslariz dedi.cocugun genel durumu iyi oldugundan aldirmadim.su an bile 1.5 saatir uyuyor.5 kez uyandi

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2018 Saat 04:42
1- Demir ilacini TABI KI keseceksin.. Anemisi filan yok, k..indan uydurmus..
2- Turk doktorlari; cocuklardaki WBC degerlerine bilmezler, bilselerde islerine gelmez.. Bu sayede, HER
 ATESLI cocuga, antibiyotik yazabiliyorlar..Bunlari kontrol edecek "Koca baslar da" bu konuyu bilmez. O
 yuzden isiniz; Allaha kalmistir.
Kendi, kendinizin doktoru olacaksiniz. O yuzden, cok okumaniz sart...Bu durum 50 senede zor duzelir.
 O da eger; disardan Prof getirebilirlerse.. Duzenleri bozulacagi icin, ne Universiteler, ne de Saglik
 bakanligi buna asla musade etmez.. 
SAKIN o CRP sahtekarligina musade etmeyin.. CRP ile ugrasanlarin tamami SAHTEKARdir.  
Kardiak Risk durumunda kullanan, Kantitatif cins CRP'yi, Enfeksiyonlarda kullanarak, halki aldatiyorlar.. 
Bunlar boyle PUST yaratiklardir. Butun dava, herkese Antibiyotik yazabilmek icin. 
O yuzden;WBC'den hoslanmazlar.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat