Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bilgi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62013
Tarih: 01 May 2026 Saat 20:24

Konu: Bilgi
Mesajı Yazan: Gamze kacal
Konu: Bilgi
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2018 Saat 15:01
Hocam merak ettiğim bazı konular var griplerde oluşan bronş daralmalari ve buna bağlı solunum hızlanması astıma  mi baglimidir yoksa oluşan ifrazat ta bu daralmaya sebep olabilir mi oğlum iki buçuk yaşında tam gribi geçiyor derken solunumu da bir tuhaflık oldu karnı içe çöker gibi oluyor daha hızlı nefes alıp veriyor ve çıtırtı gibi sesler geliyor burnundan bunu her gribinde yaşıyoruz belli ki bir daralma oluyor bronşlarda bunun sebebi nedir yani sadece astim durumunda mi bu belirtiler olur 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2018 Saat 20:03
Astim; cok ayri bir konu ve Turk doktorlarini zannettiginin aksine, son derecede nadir hastaliktir..
Hakiki Astim; "Astim nobeti" ile baslar. Oksuruk degil, solunum zorlugu vardir. Hasta aldigi nefesi disari
 veremez.. Oksuruk cok sonra hadise kroniklestiginde olur.
Butun bu sahtekarliklarin sebebi; 2006 kurban bayraminda Ilac firmasinin 300 doktoru, Karayiplerde 
1 hafta tatile goturmesi le basladi. Bu assagilik, SAHTEKAR doktorlar, simdi bunun diyetini oduyorlar..
Astim diyemeseler bile; Zaturre baslangici deyip, gene ayni ilaclari veriyorlar.. Dunya'da bu doktorlardan
daha sahtekar olanini bulamazsiniz. Gununumuzde de; yeni yetme sahtekarlarin gonlunde yatan, boyle
beles seyahatlara goturulmek!!! 

Bu konuyu cok anlattim, okuyun. 
Cocugunuz Grip geciriyor, benim dediklerimi uygulayin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat