Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gece oksurugu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62169
Tarih: 23 Kas 2025 Saat 01:16

Konu: Gece oksurugu
Mesajı Yazan: deryameryem
Konu: Gece oksurugu
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2019 Saat 00:56
Hocam yedi yasinda kixim var dogdugundan beri oksurugu bitmez ozellikle gece bu sene okula baslafdi iki senedir burun akintisi baslar ucuncu gunu sabah kalktiginda krup oksurugu baslar ama oksurdukce normal balgamli oksuruge donusr bu  uc gun her sabah kaklktiginda olur ama sadece sabah kalktiginda uc gunden sinra normal oksuruk devam  eder bi hsfta sixin sayenizde hep ilacsz atlattik ama hiv ates olmaz hicam kixim cok sayili ateslenmistr mesela hic 38 ates gormemistr acaba bagisikligimi calismiyor hastanegr gidiyorux film cekildi ciger bissy yok alerji dediler kesin astim olacagi kesin dediler koruyucu ilac verdildr hicbirini almadim acaba gercekten astim belirtisimi veya gercekten alerjimi hocam geninde mi var oksuruk yatkinligi olabilirmi

-------------
SELAM

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2019 Saat 03:40
1- Bagisiklik ile NE alakasi var?? Bagisikligi calismayan bir hasta Turkiye sartlarinda bu yasa kadar yasayamaz
 bile!!  Zaten bu "cok hastalikli" devrenin sonuna gelmissiniz. seneye bunlarin hicbirini gormeyeceksiniz.. 
Tabii, bu sadece , benim takip ettigim hastalar icin gecerlidir. Yoksa, HER ateslendiginde, antibiyotik
 kullanilmis olanlar daha pek cok sene daha hastaliklarla mucadele edeceklerdir. 
2- Atesi olmayan bir cocukta ne diye Film cekiliyor??? Yabanci cisim filan mi dusunduler?? 
Turk doktoru degilmi??  "..  film cekildi ciger bissy yok alerji dediler kesin astim olacagi kesin dediler.."
derler!! Bilmezlerki, kendi yedikleri haltlar yuzunden cocuklarda astim benzeri sahte hastalik tablosu 
yaratiyorlar.. Hakiki Astim'in tedavisi YOKTUR... Hayat boyu surer... 
SAKIN  bu aptallarin verdigi hicbir ilaci kullanmayin.. 
Ayrica da; Aralik-Ocak ayinda, NEYIN ALLEJISI!!!   
SAKIN: bu sahtekarlarin dedigi-diyecegi hicbir seye inanmayin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat