Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Anne Adaylarına Ekonomik Tavsiyeler...

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik
Forum Tanımlaması: (Hamilelik hakkında her şey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=6219
Tarih: 06 Ağu 2025 Saat 12:49

Konu: Anne Adaylarına Ekonomik Tavsiyeler...
Mesajı Yazan: duygu07
Konu: Anne Adaylarına Ekonomik Tavsiyeler...
Mesaj Tarihi: 17 Mar 2008 Saat 23:23

Güzel anne adayları ve anne olmayı düşünen tüm arkadaşlar. Dün aklıma geldi de hamile kıyafetleri ne kadar pahalı değil mi?

Ben de bunun için buraya yeni girmiş anne adaylarına ve anne olmayı planlayanlara birkaç ekonomik fikir vermek istedim ve benim gibi fikir vermek isteyen varsa elbette katılabilir. Belli mi olur ileride bir bebek daha planlayabilirizWink

İlk önerim pantolon almak isteyen anne adaylarına. Ben ilk önce bir hamilelik mağazasına girdim ve hayatta modeline o kadar vermeyeceğim pantolona çok para istemeleri üzerine açıkçası bunun bir yolu olmalı diyerek mağazadan ayrıldım. Sonra biraz düşündükten sonra giydiğim pantolonun sadece düşük bel olduğunu ve bir de kumaş eklendiğini hatırladım. Hemencik her zaman kot aldığım bir mağazaya girdim. Kendi bedenimden iki beden büyük çok düşük bel iki pantolon aldım. Sonra bir kumaşçıdan esneyen bir kumaş alıp terzime götürdüm. Kumaşı iki kat katlatıp pantolonların içinden diktirdim. Göğüs altına kadar geldi. Fermuarlar açılmadan kullanılabiliyordu ve çok da şık olmuştu. Belim de açılmadı.

İlk öneri bendendi. Bakalım daha neler çıkacak. Bu arada size ekonomik olduğunu şöyle açıklamaya çalışayım.

Hamile kıyafetleri satılan mağazada bir pantolon 95 YTL idi.

Ben ise iki pantolona 48 YTL,

Kumaşa 10 YTL

Terziye de 8 YTL verdim.

Tercih sizin anne adayları. Her şeyin ekonomiği var ve bebek olduktan sonra masraflarınızı düşünerek sadece 4-5 ay giymek için bir pantolona o kadar vermek istemezseniz ben böyle yaptım. Güzel bir hamilelik dilerim. Sevgiler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: burcu
Mesaj Tarihi: 17 Mar 2008 Saat 23:28
ben dışarıda giyeceğim pantolonu almıştım, çok ucuz bir yer buldum ve 2 tane aldım yetti bana..ama ben de eşortmanıma öyle yapmıştım.. hem de kendim dikmiştim. biraz uyduruk oldu ama zaten evin içinde giyecektim..

-------------
http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Mesaj Tarihi: 17 Mar 2008 Saat 23:31
ha bu arada bir de... düşük belli bazı pantolonlarımı düğmesini iliklemeden giydiğim oldu. üzerine de kuşak yaptım. bunu hazır olanları da satılıyor. ben kullanmadığım askılı bir bluzumun iplerinin olduğu kızmı keserek kenarına düzgün overlok çektirdim. kalın bir kuşak yaptım. onu da üzerine giydim. yani kuşağın yarısı pantolonun düğme kısmını kapattı yarısı da karnımı..
umarım anlatabilmişimdir.. keşke bir resim çektirseydim o kıyafetle..

-------------

Mesajı Yazan: belma
Mesaj Tarihi: 17 Mar 2008 Saat 23:37
Arkadaşlar benimki daha ekonomik.Kesinlikle iddaaa ediyorum.Evde kocişinizin güzel marka tişörtlerinden  gözünüze kestirdiğiniz birkaçını kendi dolabınıza transfer ediyorsunuz ve hiç para ödemeden tişörtünüz hazr.Nasıl ama LOLLOLLOL Haa bu ama yaz ve bahar anne adayları için uygun kışın için diğer arkadaşlarım önerilerde bulunsun benden bu kadarBig%20smile

-------------
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.

Mesajı Yazan: sengul
Mesaj Tarihi: 18 Mar 2008 Saat 00:09
Orjinalini yazan: senacım senacım Yazdı:

Arkadaşlar benimki daha ekonomik.Kesinlikle iddaaa ediyorum.Evde kocişinizin güzel marka tişörtlerinden  gözünüze kestirdiğiniz birkaçını kendi dolabınıza transfer ediyorsunuz ve hiç para ödemeden tişörtünüz hazr.Nasıl ama LOLLOLLOL Haa bu ama yaz ve bahar anne adayları için uygun kışın için diğer arkadaşlarım önerilerde bulunsun benden bu kadarBig%20smile
ben    ilk başlarda çalışıyorum  diye  bir sürü kıyafet aldım.  sonra rahatsızlandım ve yatarak geçirdim.   Yatarkende  jile pantolon giyememki Big%20smiletabiki eşimin tişörtlerini, kazaklarını giydimLOLLOL    inanırmısınız  dışarı çıkamadığımdan  ve erken doğum yaptığımdan dolayı doğuma giderken   evde bulunan mavi, çiçekli yazlık, oldukça açık bir elbise giymiştim.  halan annemle güleriz.LOLLOL  doğuma gidiyosun üüzerinde tiril tiril  oldukça  açık , yazlık bir elbise.LOLLOLLOL ne yapalım aniden oğlum gelmek istedi  evde bana olan sadece o elbiseydi.LOLLOLLOL 

-------------
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Mesajı Yazan: hoşseda
Mesaj Tarihi: 18 Mar 2008 Saat 00:18
Ben pek ekomomik bir anne adayı değildim ne yazıkki EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed Şöyle bir düşündüm de hamilelik boyunca bayağı bir giyim eşyası almışım EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed Kotlar, bluzlar, elbiseler ...

Sadece son bir-iki ayımda eşimin bir eşofmanına el koymuştum LOLLOLLOL Ve evet çok rahattı ama hacmimin ne kadar da çok büyüdüğünü anlamak için de çok yardımcı olmuştu Confused 

Ben bir tavsiye veremeyeceğim ne yazıkki arkadaşlar LOLLOLLOL Çünkü şimdiden ikinci hamileliğimde ne alsam diye düşünüyorum bile ara sıra LOLLOLLOL Ekonomiklik konusunda kötü örneğim ben, kötü LOLLOLLOL

-------------
http://lilypie.com">

Mesaj Tarihi: 18 Mar 2008 Saat 01:24
Bu arada mağaza mağaza gezmeye bayılan ben sonradan ünlü markaların öyle güzel kıyafetlerinden buldum ki hamilelere yapılmıştı sanki. Bu arada hamiş fotolarımdan eklesem mi ne? LOLLOL 
Ama pantolonların fotolarını çekicem arkadaşlar. Merak eden varsa diyeClown

Mesaj Tarihi: 18 Mar 2008 Saat 02:25
Arkadaşlar işte o kotlar.
Önden ve arkadan heryerini çektimLOLLOL
Beğenenlere kolay gelsin.Clown

Mesajı Yazan: Gamze
Mesaj Tarihi: 18 Mar 2008 Saat 02:35
aferin benim becerikli arkadaşım  valla aynısı olmuşClapClap

-------------
http://www.glitterfy.com/" rel="nofollow">

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b

Mesajı Yazan: duru
Mesaj Tarihi: 18 Mar 2008 Saat 09:46
Gerçekten hamile kotlarının aynısı olmuşThumbs%20Up
ben devlet memuru olduğum için mecburen hep kumaş takımlar almak zorunda kaldım 1 takıma 200ytl verdiğimi bilirim benimde baya hamiş kıyafetim var hem iş için hem dışarda giyme için daha spor daha rahat bir sürü pantolanlar,capriler aldım.ama üste giymek için aldığım bluzlar hamilelikten sonrada giyilebilecek tarzda,zaten onlar çok modaydı geçen sene,göğüs altından büzgülü alt kısmı kiloş gelen penyeler almıştım bi orda ekonomik davranmışım:)

-------------

Mesajı Yazan: Liiiz
Mesaj Tarihi: 18 Mar 2008 Saat 10:28
Arkadaşlar Duygunun söylediği fikri bende doğumdan sonra bir arkadaştan duymuştumsanırım çok geç kaldım Bende hiç ekonomik değildim. Çalıştığım için hamileliğimin 5. ve 8. ayı ankara ve antalyada seminerde geçti. 6.ayında da görümcemin düğünü vardı mecburen almıştım değişk kıyafetler.

-------------
http://www.glitterfy.com/" rel="no follow">
Cennet Kokulum

Mesaj Tarihi: 18 Mar 2008 Saat 13:38
Orjinalini yazan: Gami Gami Yazdı:

aferin benim becerikli arkadaşım  valla aynısı olmuşClapClap
Teşekkür ederim canımmm. Gerçekten sonradan ben de baktım aynısıydıWink
Azcık kopya ama oluversin o kadar.LOLLOL

Mesaj Tarihi: 18 Mar 2008 Saat 13:53
Orjinalini yazan: duru duru Yazdı:

Gerçekten hamile kotlarının aynısı olmuşThumbs%20Up
ben devlet memuru olduğum için mecburen hep kumaş takımlar almak zorunda kaldım 1 takıma 200ytl verdiğimi bilirim benimde baya hamiş kıyafetim var hem iş için hem dışarda giyme için daha spor daha rahat bir sürü pantolanlar,capriler aldım.ama üste giymek için aldığım bluzlar hamilelikten sonrada giyilebilecek tarzda,zaten onlar çok modaydı geçen sene,göğüs altından büzgülü alt kısmı kiloş gelen penyeler almıştım bi orda ekonomik davranmışım:)
Teşekkür ederim canımApprove
Ayyy çok pahalı kıyafetlermiş bunlar yaaa. Ama sen epey rahat ettin sanıyorum şimdiki hamişliğinde. Bu arada ben de sana katılıyorum. Hamişler için olmasa da iki senedir moda bizlerden yanaydı ve ben de çok güzel kıyafetler bulmuştum. Hem de çok ekonomik olarak. Sonra eşim bana istersen git al bir tane hamiş kıyafeti dedi. Ben de dediğini yapıp kendimi şımartayım hadi dedim. Girdim mağazaya tabi beni görünce hemen atladı işyeri sahibi. Tam alacak tipi mi var nedir bende. Giydim çıkarttım, giydim çıkarttım ama en son "ya kusura bakmayın almak istemiyorum gerçekten çok pahalı" deyip çıktım. İşyeri sahibi de bana sanırım hamiş olduğum için kibar davrandı ama inan ben olsam çıldırırdım onun yerinde. Yalan yok bende. Pahalıysa memur olarak benim de içim giderdi o kadar paraya. Bir de hamileliğim boyunca her ay 200 YTL kenara atmıştım. Nil doğunca da o paranın hepsini harcadım. Hem de bebek kıyafetlerinin en güzellerini aldım açıkçası. Sadece bebek kıyafetleri değil 1.800 YTL ile alınabilecek birçok eksiğim tamamlandı. Tüm hamilelere tavsiye ederim.Clown

Mesaj Tarihi: 18 Mar 2008 Saat 14:01
Orjinalini yazan: Liiiz Liiiz Yazdı:

Arkadaşlar Duygunun söylediği fikri bende doğumdan sonra bir arkadaştan duymuştumsanırım çok geç kaldım Bende hiç ekonomik değildim. Çalıştığım için hamileliğimin 5. ve 8. ayı ankara ve antalyada seminerde geçti. 6.ayında da görümcemin düğünü vardı mecburen almıştım değişk kıyafetler.

Bir daha hamile kalınca artık deneyim sahibi olduk en ekonomik ne yapabiliriz diye düşünürüz herhalde.Tongue Olsun sen eğlence için almışsın güzelim. Zaten hamiş olmasan da alırdın öyle düşün rahatlarsın canım.Thumbs%20Up

Mesajı Yazan: oğuzkağan
Mesaj Tarihi: 18 Mar 2008 Saat 14:47
         benim hamileliğimin son üç ayını erken doğum tehlikesiyle yatarak geçirdiğim için bir tane hamile pantalonu yeterli oldu tüm hamileliğimde.
          ama bir daha hamilelik düşünürsem bunları deneyeceğim.gerçektende hamile kıyafetleri çok pahallı

-------------
[

Mesajı Yazan: belma
Mesaj Tarihi: 18 Mar 2008 Saat 18:18
Süper olmuş bunlar canım ellerine sağlıkClap

-------------
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.

Mesaj Tarihi: 19 Mar 2008 Saat 03:10
Orjinalini yazan: oğuzkağan oğuzkağan Yazdı:

benim hamileliğimin son üç ayını erken doğum tehlikesiyle yatarak geçirdiğim için bir tane hamile pantalonu yeterli oldu tüm hamileliğimde.
          ama bir daha hamilelik düşünürsem bunları deneyeceğim.gerçektende hamile kıyafetleri çok pahallı

Kesinlikle haklısın canım.Thumbs%20Up

Mesaj Tarihi: 19 Mar 2008 Saat 03:11
Orjinalini yazan: senacım senacım Yazdı:

Süper olmuş bunlar canım ellerine sağlıkClap

Rica ederim canım. Üçüncüye kullanırsın diye hazırladım bu topiği.

Mesajı Yazan: bengisu
Mesaj Tarihi: 19 Mar 2008 Saat 15:35
duygucum çok akıllıca yaaClap ikinciyi düşünürsem senin bu stili denicemApprove

-------------
http">
TÜM TARİFLERİM İÇİN TIKLAYIN...

Mesaj Tarihi: 19 Mar 2008 Saat 15:38
Orjinalini yazan: bengisu bengisu Yazdı:

duygucum çok akıllıca yaaClap ikinciyi düşünürsem senin bu stili denicemApprove

Rica ederim canım. Beğendiğine çok sevindim ve umarım işine yarar. Öptüm seni.Clown

Mesajı Yazan: botag
Mesaj Tarihi: 19 Mar 2008 Saat 17:31
Hamarat arkadaşım benim.Pantolonlar çok güzel olmuş.ClapBen de hamileliğimin 3-4 ayı pantolonumun üst düğmelerini iliklemeden giydim.Sonrada bizim hastaneye gelip pantolon satan bayandan 3 tane ucuza hamile pantolonu aldım.Üstlerini değiştirip değiştirip giydim.Çok pahalı şeyler almadım

Mesaj Tarihi: 19 Mar 2008 Saat 18:05
Orjinalini yazan: botag botag Yazdı:

Hamarat arkadaşım benim.Pantolonlar çok güzel olmuş.ClapBen de hamileliğimin 3-4 ayı pantolonumun üst düğmelerini iliklemeden giydim.Sonrada bizim hastaneye gelip pantolon satan bayandan 3 tane ucuza hamile pantolonu aldım.Üstlerini değiştirip değiştirip giydim.Çok pahalı şeyler almadım

Teşekkür ederim canımClownİliklemeden giymek de iyi bir çözümmüş canım.LOLLOL Ama çok kilo almayanlara iyi bir öneri bu sanırım. Çok kilo alınca bacaktan bile geçmez ayyyLOLLOL
Bence de çok pahalı şeyler almaya gerek yok güzelim. Çok haklısınThumbs%20Up

Mesajı Yazan: pıtırcık
Mesaj Tarihi: 19 Mar 2008 Saat 18:14
önerilieriniz için teşekkürler bayanlar.bende hamişim kotlar olmuyo benimkiler tam düşük degil biraz yanlarım genişlemiş iliklenmiyor iliklemiyincede acınca kıyafetden belli oluyor oyüzden yürüyüş pantolonu diye gecyor beli lastik kemerli onlardan aldım 40 ytl verdim.bende dikiş biliyorum bakıyım uygun pantolon bulamazsam yapmaya calışırım.teşekkürler.

Mesaj Tarihi: 19 Mar 2008 Saat 18:23
Orjinalini yazan: pıtırcık pıtırcık Yazdı:

önerilieriniz için teşekkürler bayanlar.bende hamişim kotlar olmuyo benimkiler tam düşük degil biraz yanlarım genişlemiş iliklenmiyor iliklemiyincede acınca kıyafetden belli oluyor oyüzden yürüyüş pantolonu diye gecyor beli lastik kemerli onlardan aldım 40 ytl verdim.bende dikiş biliyorum bakıyım uygun pantolon bulamazsam yapmaya calışırım.teşekkürler.
Rica ederiz canım. Güzel sorunsuz bir hamilelik dilerim.Clown

Mesajı Yazan: Şehnaz
Mesaj Tarihi: 20 Mar 2008 Saat 13:22
Süpersin Duygu'cum.
Gerçekten ben ilk pantolonumu almak için hamile kıyafeti satan bir mağazaya gittiğimde fiyatları görünce Shocked böyle oldum valla. 95-120 ytl arasındaydı. Kaliteli ama diyen eşimi dinlemeden ufak köhne bir yerde hamile pantolonu satan bir yerden çok çok ucuza pantolon aldım. Tabiki senin bu yazını okusaydım inan hiç düşünmedem böyle yapardım ama bugün okudum LOL. Ve ben gerçekten şanslıyım ki bu sene hamile bulüzleri moda. Hiç hamile mağazasından bulüz almadımSmile.
Ben size ucuz bir yöntem sunamayacağım ama hamile kalmayı düşünen arkadaşlar bu seneki şu moda bulüzlerden alıp kenara koyun ilerde lazım olur inanın.Clown

-------------
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum

Mesaj Tarihi: 20 Mar 2008 Saat 13:35
Orjinalini yazan: NazNiran NazNiran Yazdı:

Süpersin Duygu'cum.
Gerçekten ben ilk pantolonumu almak için hamile kıyafeti satan bir mağazaya gittiğimde fiyatları görünce Shocked böyle oldum valla. 95-120 ytl arasındaydı. Kaliteli ama diyen eşimi dinlemeden ufak köhne bir yerde hamile pantolonu satan bir yerden çok çok ucuza pantolon aldım. Tabiki senin bu yazını okusaydım inan hiç düşünmedem böyle yapardım ama bugün okudum LOL. Ve ben gerçekten şanslıyım ki bu sene hamile bulüzleri moda. Hiç hamile mağazasından bulüz almadımSmile.
Ben size ucuz bir yöntem sunamayacağım ama hamile kalmayı düşünen arkadaşlar bu seneki şu moda bulüzlerden alıp kenara koyun ilerde lazım olur inanın.Clown
Teşekkür ederim canımApprove
Senin de önerin çok iyi. Olsun bir daha hamiş olunca da bunu denersin.Clown

Mesajı Yazan: Şehnaz
Mesaj Tarihi: 21 Mar 2008 Saat 09:58

Bendende size ekonomik bir fikir: Tabiki artık kışı bitirdik. Ama hamileliği kış mevsimine gelen Anneler için. Benim hamileliğim kış ve yaz ayına geliyor şanslımıyım şansızmıyım anlamadım Wink. Ama hamileliğimin neredeyse tamamına yakın bir zamanı kış ayında geçtiği için palto problemim vardı. Eşim illa bir palto almamız gerektiği konusundaki ısrarını kibarca reddederek. Her zaman giydiğim paltomun şu anda bulunan düğmelerinin olduğu yerden 4 parmak ilerisine tekrar düğme diktirdim. şu anda üst 3 düğme yine eski yerine ilikliyorum ama alttaki 3 düğme ilerideki yere ilikliyorum. Önümü hiç açmadan bir kış geçirdim. Böylece bebeğiminde üşümediğini düşünüyor rahatlayorum. Umarım işe yararWink

-------------
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum

Mesajı Yazan: duysal08
Mesaj Tarihi: 22 Mar 2008 Saat 00:14
Arkadaşlar süpersiniz yaa,
her şeyi düşünüyosunuz bu forumda Clap
Çok güzel fikirler bunlar, hepinize çok teşekkürler...Clown

Mesaj Tarihi: 22 Mar 2008 Saat 19:59
Orjinalini yazan: duysal08 duysal08 Yazdı:

Arkadaşlar süpersiniz yaa,
her şeyi düşünüyosunuz bu forumda Clap
Çok güzel fikirler bunlar, hepinize çok teşekkürler...Clown

Teşekkür ederiz canımmmClown

Mesajı Yazan: SeReN
Mesaj Tarihi: 06 Nis 2008 Saat 14:10
ben su pantalonlari goremedim maalesef :(,resim gorunmuor bende..

ben su an 16 haftalik hami$ im ve kumas pantalonlarim dugmesini iliklemeden giyebiliorum ^$imdilik,uzerinede o moda buluzlerden giiyorum,hani $u  belden baya bi asagiya inen rengarenk buluzler.. ben magzada çalisiyorum ve ki$ ucuzlugunda bir yil boyunca giyebiliecegim kadr elbise aldim .. TongueTongue

bu yazda yine moda bizden yana,her kiyafeti hami$ elbisesi zannediorum bide bakiorum normal beden ..  Big%20smileBig%20smileBig%20smile

ama pantalonlra bi çozum bulmam lazim ,ben diki$ bilmemki :((

Mesaj Tarihi: 06 Nis 2008 Saat 18:01
ooo ne zamandır bakmıyordum baya bir ilerlemiş bu sayfa.. aferim kızlar sizeThumbs%20UpThumbs%20Up

-------------

Mesaj Tarihi: 06 Nis 2008 Saat 19:28
Orjinalini yazan: SeReN SeReN Yazdı:

ben su pantalonlari goremedim maalesef :(,resim gorunmuor bende..

ben su an 16 haftalik hami$ im ve kumas pantalonlarim dugmesini iliklemeden giyebiliorum ^$imdilik,uzerinede o moda buluzlerden giiyorum,hani $u  belden baya bi asagiya inen rengarenk buluzler.. ben magzada çalisiyorum ve ki$ ucuzlugunda bir yil boyunca giyebiliecegim kadr elbise aldim .. TongueTongue

bu yazda yine moda bizden yana,her kiyafeti hami$ elbisesi zannediorum bide bakiorum normal beden ..  Big%20smileBig%20smileBig%20smile

ama pantalonlra bi çozum bulmam lazim ,ben diki$ bilmemki :((
Aaa evet resimekle sitesi yokoldu diye kayboldu. Ben bir ara ekleyeyim canım.Clown

Mesaj Tarihi: 07 Nis 2008 Saat 01:26

Fotoğrafları yeniden yükledim arkadaşlar.Clown

Mesajı Yazan: sofialoren
Mesaj Tarihi: 16 May 2008 Saat 18:00

bende orta malıyetlı bı hamılelık gecırıyorum sanırım gıysı konusunda.ılk aylar kendı pantolonlarımı ılk dugmelerını acarak gıydım zaten cok soguk havalara denk geldı mesela suandada hala uzerımde uzun hırkam var ama pantolonlarım bacaklarımdan gecmez hehe

Mesajı Yazan: sofialoren
Mesaj Tarihi: 16 May 2008 Saat 18:06

artk pantolonlarıma bacaklarımı bıle sokamayacak duruma geldıgımde esımle doktor kontrolunden gelıyorduk.esım dedıkı hadı sana kıyafet alalım.bak surda hamıle gıyım yazıo dedı.ben onceden arastırmasını yapmıs oldugum ıcın esıme dedımkı cok pahalı onlar ozel hamıle gıysısı yazan yerler dahada pahalı oluyor dedm.o esprı yaptıgımı alcakgonulluluk yaptıgımı sandı ısrar ettı.dedım ıyı hadı gırelım.bı pantol sorduk yanı basıt bır kot ıste bırde belınde yarım karıs lastık 115 ytl dedı esım konusamadı bıle cıktık.dedım gordunmu?kadına dedımkı bunların ne ozellıgı varkı bu kadar pahalı.e daha cok kumas gıdıyo ıscılı var vs vs dumen ıste.ınsanların bu hallerını bıle tıcarı amacla kullanıyorlar.sonra aldım kendıme bır tane kot ebru maternıtyden bırde hepımızın dedıgı gıbı normal 10 ytl ye bodyler var buzgulu robadan modeller cok sık tıpkıda hamıle gıysısı gıbı ama moda onlardan cesıt gıyorum ıste oh.kız kardesımın bahcıvanı vardı bırde o var ama onunla wc ye gırmek ölüm yaf.bırde karnım buyudukce sık sık gelıyo zaten wc ıhtıyacı.Smile 

Mesajı Yazan: meryem
Mesaj Tarihi: 16 May 2008 Saat 21:34
aklıın yolu bir demekki aynı yöntemi ben de uyguldım.gerçekten hem çeşit giysiniz oluyor hem de daha ekonomikWink

bi de gebeliği yaza denk gelenler taytlar moda hem de çok rahat oluyor üzerine bir tunikle....

-------------
http://lilypie.com"> http://lilypie.com">

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat