Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sümüksü bebek kakası

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62242
Tarih: 25 Ara 2025 Saat 20:33

Konu: Sümüksü bebek kakası
Mesajı Yazan: Feyza13
Konu: Sümüksü bebek kakası
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2019 Saat 10:01
Doktor bey, 7 aylik bebek bugun sabah iki defa beş dk arayla kaka yapti ilk yaptığı kaka sümüksü şeyler var ve bu sümüksü şeyler kahverengi bu ne anlama geliyor acaba tedirgin oldum bayağı bir önemli birşey midir danışmak istedim.ikinci yaptığında da vardi ama ilkine nispeten az miktarda. Bir de bebeğin yuzunde egzema gibi seyler çıkıyor gittikçe yayılıyor yüzüne onerebileceginiz bir krem var mı bunun icin zeytinyağiyla nemlendirmeye çalışıyorum ama pek fayda ettiğini söyleyemem

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2019 Saat 20:08
Cok yiyor.. 
Asiri sicak tuttugunuz icin, yuzundeki o "isilik" tarzi dokuntuleri goruyorsunuz... 
Asiri sicak tuttugunuz icin, asiri ter ile su kaybi oluyor, su kaybini giremek icinde, Gereksiz yere asiri sayida
 meme emince de kaka da o manzara olusuyor.. 

Her gun yikayin, takke ve patik kullanmayin... Basi terlemeyecek kadar giydirin. Merak etmeyin, usumekle 
hastalik olmaz.. Bunu bir tek Turk doktorlar uydururlar..
Bu ayda bir Bebek, 4 veya 5 defa beslenir.. Sakin SALAK Turk doktorlarina kanip, her 3 saatte bir bebegi 
beslemeyin. Bunu kasten, basiniza isler acilsin diye soyluyorlar. 
Bu konuda yazilmis yazilarimi okuyun.
En muhimi kakayi bakin.. Yeterli beslenen bir Bebek; Hardal kivaminda, altin sarisi renkte kakalar yapar..
Sumuksu ve yesil tonlarda kaka, asiri beslendigini gosterir. Ac kalirsa; toptop sert  kakalar yapar.
Bebegin kakasi, size; doktordan daha dogru bilgi verir.  
Yeni dogan ozelliklerini anlattigim makaleyi, ilk sayfadaki "Yazarlar" kismindan bulup okuyun, yoksa cok
 kaziklar yiyeceksiniz.

Mesajı Yazan: Feyza13
Mesaj Tarihi: 17 Oca 2019 Saat 15:36
Çok teşekkür ederim 🙂

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat