Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ek gıda yemiyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62255
Tarih: 01 Eki 2025 Saat 23:00

Konu: Ek gıda yemiyor
Mesajı Yazan: fatma8266
Konu: Ek gıda yemiyor
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2019 Saat 18:38
hocammerhaba 4 Nisa’n 2018 doğumlu kızım 8 kılo 300 gram suana kadar anne sütü ve sma devam sütü aldı kutu sütü defalarca denedim içmedi.şimdi benim sütüm yok denecek kadar az mesela her öğünde 10 cc diyim. Ek gıda hiçbirsey yemiyor tükürüyor et süt meyve muhallebi yumurta sarısı yoğurt hepsini değişik şekillerde denedim tükürüyor mesela elma kesip eline veriyorum ısırıp parçaları tükürüyor 5 tane dişi var. Hocam neden yemez ve ne önerirsiniz napıcamı şaşırdım artık.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2019 Saat 19:48
SMA nin icine, 1/4 sut ilave edip verin.. Aldigi surece, kutu sut miktarlarini arttirarak, tam sute gecersiniz. 

Mesajı Yazan: fatma8266
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2019 Saat 20:09
Hocam taneli yada katı gıdaları en azından yoğurt nasıl yedirebilirim neden tükürüyor olabilir ve yemek istemiyor

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2019 Saat 04:09
HIC acelesi YOK... 2 sene SADECE anne memesi emen, 6 hastam oldu.. 
Sakin Turk doktorlarinin gazina gelmeyin!!!
Onlarin butun gayesi,  6 aydan sonra asilari bittigi icin, gelmeyen hastalari HER AY  getirebilmek icin, ek
gidalari 6 ayda sanki baslanmasi SART mis gibi anlatirlar.. Hic de sart degildir.. Hele birde sizleri ek gidalara
ikna edebilir ve baslatirlarsa, ondan sonra, Turk doktorlarinin :"MESHUR"  sebze corbasi sahtekarligi 
gelir..  Neymis; her ay yeni bir sebze ilavesi, anneye ogretilmesi gerekirmis!!! 
Turk anneleri;  Amerika'li anneler gibi degildir ki!!  Onlar yemek ve  her turlu coba pisirmesini gayet iyi
 bilirler!!   Sakin bu pis hileyi yutmayin.. YOKSA!!
    "- Obur ay mutlaka gelin, sebze corbasina Maydanoz ilave edecegiz, cok muhim!!." Muhabbetleri ile karsilasirsiniz. 
Bu konu ile ilgili cevap ve Makaleleri okuyun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat