LUTFEN, bu kadar uzun ve cok sayida sualler Sormayin.. Bu yazdigim; 3. sefer oluyor..Aralarda yazi siliniyor.
Evet, Krup... Zaten diger bir ismi: 3 Gece Hastaligi dir.. 1- Bu hasataliklarin tamami AYNI viruslarin yaptigi degisik hastaliklardir. sadece virusun tuttugu organ farklidir. SAKIN, Orta kulak ve Sinuzit durumlarinda, Antiboyotik kullanmayin, sadece Iliadin damla yeterlidir. Evet, Dogrudur, Viral hastaliklardan sonra, Bakteriel bir hastalik gelirse agir seyreder… Ayni Kizamik esnasinda Zaturre mikrobu alinmasi gibidir.. Viruslar cogalabilmek icin, insan hucreleri icine girer ve protein imal eden molekullerde kendi yapisinda, viruslar urettirirler. Bunu yapabilmek icinde, Bagisiklik sistemine ve Kemik Iligine baski yaparlar.. Bu da, bagisikligi dusurur.. AMA bu durum son derecede nadirdir.. 35 sene muayene hekimligimde hicbir hastamda olmadi..Sadece Hacettepe'de 2-3 vak'a gordum.
2- Oksuruk VUCUT SAVUNMASIDIR.. Oksuruk kesilmez… Kesilirse hastalik akcigerlere iner..
3- Nezle veya Grip diye bir ayirim gereksizdir, ZIRA YAPILACAKLAR AYNIDIR!!! Bazi sarlatanlar, kasten sirf kafa karistirmak icin, bu mevzuyu kasirlar.. Onlarin niyeti, artik Grip teshis etmek zorunda kaldiklarindan, sozum ona, bu sekilde, testler ve ilaclar verebilmenin bahanesidir.. SAKIN Ayaktan Nezle/Grip geciren bir sahsa ne bu testlari yaptirin, nede Enfluvir gibi ilaclari verin.. Bunlarin hepsi, hastaneye yatacak kadar hasta olanlara uygulanir.. Poliklinik hastalarina DEGIL.. Simdi ben boyle dedim ya!!! Butun Griplileri hastaneye yatirmaya baslarlar!!! Bunlar boyle sahtekardirlar.. Ayakta dolasan, az da olsa yiyip icebilen bir hastanin degil hastaneye yatirlmasina, Serum takilmasina bile gerek yoktur..
Serum takilip EVE gonderilen hastalarin TAMAMI, sahtekar doktor kurbanlaridir.. Serum takilacak hasta; YATAR.. Yatirilmayacak ise, Serum takilmaz..
|