Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Tahlil

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62343
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 21:32

Konu: Tahlil
Mesajı Yazan: Fenci
Konu: Tahlil
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2019 Saat 00:59
Hocam Merhaba 14 ocakta 5.5 yaşında  oğlum Ateşlendi tahlil yapıldı.  Ekliyorum aşağıya.  Doktor azomax  (3 günlük ) erdostin ve zinco verdi. Ateş düşmezse getirin zatürre ye cevirebilir dedi. Bugün yine ateş çıktı ve ilginç olan ateş düşmüyor hocam.  Ayrıca 1 yıldır kulak arkası lenfler belli boyutta . Alakası olabilir mi? Ne yapabiliriz. Tşkler çok. .

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2019 Saat 03:32
WBC: 13,4 olmasi hastaligin VIRAL bir hastalik oldugunu ve antibiyotik verilememesini gosterir..
Doktorunuz herhalde; "Cemiskezek Tip fakultesi" mezunu ki, Cocuklardaki WBC degerlerini bilmiyor.
Gripal enfeksiyonlar, Antibiyotiklerden etkilenmezler.. Ates; 4-5 gun surer. 
Butun ilaclari hemen kesin.. 
Grip icin anlattiklarimi okuyun ve uygulayin. 

Mesaj Tarihi: 23 Oca 2019 Saat 12:32
merhaba hocam dün gece sabaha kadar düşmeyen ates olunca doktoruna gittik ve tekrar parmak ucundan kan tahlili yapıldı sonuc asagıda. bu sefer de amoklovin(600mg) kullanacagız. sizce ne olabilir cocuk cok halsiz.. cok tşkler tekrar tekrar..

Mesaj Tarihi: 23 Oca 2019 Saat 20:18
Bunlara hic guven olmaz.. kendi sahtekarliklarini devam ettirebilmek icin, SAHTE tahlil sonuclari bile yazarlar..
WBC ; bu sefer yuksek ( gorunuyor)...EGER, dogru ise: ATES +Agizda pis Koku + Dilin tamamini kaplayan
 PAS tabakasi da olmasi sarttir.. Bunlardan biri bile yoksa, SAKIN o rapora kanmayin, sahtedir!!  
Sahte oldugu, Her viral enfeksiyondan oldugu gibi: GRAN oraninin dusuk, LYM oraninin yuksek olmasindan
 belli!!  Bu sekil de bir  oran; bir tek, VIRAL enfeksiyonar icin  gecerlidir. 
Ahmaklar, bu degerleri degistirmeyi unutmuslar.. 

Mesaj Tarihi: 26 Oca 2019 Saat 01:59
Hocam çocuk hala ateşli 38.5 civarında genelde.  Bugün 3. Gün bitti antibiyotik kullandım ama yok ateş düşmüyor hocam. Bu arada bizim tahlilde gran yüksek epey. Lym dusuk. Zaturre mi olabilir acaba 

Mesaj Tarihi: 26 Oca 2019 Saat 03:38
Kesin tahlilde bir dumen dondu!!!  Yoksa, Antibiyotiklik bir durum olsa idi (Zaturre dahil), ates Simdiye
 kadar dusmus olurdu.. 

EGER, dogru ise: ATES +Agizda pis Koku + Dilin tamamini kaplayan
 PAS tabakasi da olmasi sarttir.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat