Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geniz akıntısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62369
Tarih: 01 Eyl 2025 Saat 21:21

Konu: Geniz akıntısı
Mesajı Yazan: Emelll
Konu: Geniz akıntısı
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2019 Saat 14:53
Sayın hocam, 8 yaşındaki oğlum alerjik bir yapıya sahip. Sabahları ardı ardına hapşurur ve burnu çok tıkanır. 1 ay önce grip oldu iyileşti fakat balgam şeklinde geniz akıntısı var bir türlü geçiremiyorum. Tuzlu suyla burun içine basınçlı temizlik yapıyorum özel aparat ile, arada iliadin ile burun açıyorum ama balgam şeklindeki akıntı geçmiyor. Bi öneriniz varmı? Doktora götürünce alerji şurubu ve nazonex sprey veriyor. Onlarda bir süre iyi geliyor ama bu durum hep tekrar ediyor. Çocuk hiç rahat uyuyamıyor. Konuşurken genizden konuşuyor

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2019 Saat 18:48
Nasonex kullandiginiz icin bunlar HEP basiniza geliyor… Nasonex; "Kortizondur"!!!
Sahte bir iyilik hali yaratarak, sizi aldatiyor.. Kortizon etkisi ile bagisiklik baski altinda oldugundan, arkadan
 gelen enfeksiyon, basit bir enfeksiyon olsa bile agir hastalik yapiyor.. 
Zaten bu; "Sahtekarligin 3 safhasinin" Turk doktorlar tarafindan cok sevilmesi de bu yuzden.. Cocuklar devamli hasta oluyorlar.
Buruna "basincli tedavi" YAPMAYIN.. Butun ifrazati ve mikroplari Sinusler icine sokuyursunuz!! 
En sonunda, Sinuzit tedavileri baslayacak,  caniniza okuyacaklar.  

Mesajı Yazan: Emelll
Mesaj Tarihi: 27 Oca 2019 Saat 00:39
Hocam cevabınız çok teşekkür ederim, basınçlı temizlikten kastım tuzlu su veya deniz suyu spreyi ile burun içini temizlemekti. Bu yanlışmı ? Sizin değerli yazılarınızı okuduğumda buyana (1yıldır)nasoneks kullanmıyoruz. Peki hocam bu durumu iyileştirmenin yolu nedir? Bu konuda bana yol gösterirseniz çok sevinirim. Ne kullanmalıyım, ne yapmalıyım?  çocuğumu sağlığına kavuşturmanın yolu nedir? 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Oca 2019 Saat 00:58
Griplerin iyilestirici bir tedaviuleri YOKTUR... 
Serum fiz sadece, rahatlatir.. SAKIN, Turk doktorlarin; "Soguk alginligi ilaci" diye verdikleri sacmaliklari
kullanmayin.. 
Sadece damla seklinde temizlik yapin, basinc/puskurtme kullanmayin. 
Hic mi yazilarimi okumadiniz??? 
Hic olmazsa; "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat