Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kendim icin

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62378
Tarih: 02 Eyl 2025 Saat 00:32

Konu: Kendim icin
Mesajı Yazan: umayey
Konu: Kendim icin
Mesaj Tarihi: 26 Oca 2019 Saat 11:50
  1. Hocam ben 3 gindur ates le savaşıyorum. Gin icinde inisli cikisli. Asiri burin akintisi hapsirik oksuruk vucut kirginligi.bas agrisi gozLerimde sanki agirlik var gibi. Dun gece cok kotu oldum. Koltuk altindan 39.6 cikti atesim. Ve asiri bir kalp carpintim vardi. Butun gece agridan uyuyamadım. Suan ateşim 37.8 civarinda. Daha önceden surekli kulak cinlamam olurdu ama dun ki ateste kulaklarimda asiri bir basinc hissettim. Hala duzelme olmadi. İlladin damla yaptim. Suan cinlama ugultu ve baski hissediyorum. Acaba isitme kaybı olabilir mi, ne yapmam gerekir. Zaman ayirdiginiz icin teşekkür ederim hocam.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Oca 2019 Saat 19:23
Grip geciriyorsunuz...SAKIN ilac kullanmayin.. 
Bu devirde  bu sekilde; "isitme kaybi" olmaz..
1- Eskiden ATESLI devrede, Gentamisin kullanilmasi ile olurdu, simdi bu ilac kullanilmiyor.
2- Eskiden; Hemofilus Influenze TipB enfeksiyonlari; sagirlik yapardi, artik asisi yaygin bir bicimde
 yapildigi icin, gorulmuyor. 
Iliadin DAMLA, anlattigim sekilde kullanmaya devam edin. 

Mesajı Yazan: umayey
Mesaj Tarihi: 30 Oca 2019 Saat 18:16
Hocam iyi aksammlar,
Bana ekim ayinin ortalarinda kadin dogum doktoru genta igne vermişti 10 adet. O zaman o igneler yapti kulaklarımı. Bu cinlamalarimin cozumu olacak mi hocam.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Oca 2019 Saat 19:13
NE diyeyim!!!  Hele Kadin-Dogum hastaliklarinda hic kullanilmamasi gerekir!!  ZIRA; kadinlardaki akintilarin
 buyuk bir kismi; Chlamydia grubu bakteriler ile olur ve bu bakterilerin TAMAMI, Gentamycin'e direnclidir..
Ya cok cahil, yada isin pustlugunu yapiyor, isi uzatiyor. 
Maalesef, geri donusu, olursa, kendiliginden olur. Cozumu yok.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat