Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geniz eti

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62411
Tarih: 30 Eyl 2025 Saat 01:13

Konu: Geniz eti
Mesajı Yazan: Minikprenss
Konu: Geniz eti
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2019 Saat 19:52
Hocam merhaba daha öncede yazmıştım size oğlum geçtiğimiz nisan ayında bademcik(küçültüldü) geniz eti ameliyatı oldu ağzı açık uyumalar ve uyku apnesi tarzı şikayetlerimiz başladı tekrar bir kbb uzmanına göstermeyi düşünüyoruz yalnız tekrar ameliyat diyeceğini düşünüyorum 6 yaşında oğlum daha öncede yazmıştım size tek taraflı bademcik büyümesi var bir buçuk aydır bir küçülme yok korkuyorum hocam kötü şeyler yazıyor internette lenfoma olabilir diye siz öyle birşey olmaz demiştiniz çok sık hastalanıyor kreşe gidiyor haliyle alerjik bir bünyeside var toz akar vs burnunu temizliyorum sık sık serum fizyolojik ile ne yapabilirim başka bilmiyorum

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2019 Saat 20:03
Okuyun... Bu SAHTEKARLIK, o kadar sik uygulaniyor ki, artik ben yazmaktan usandim.. 
1- Ilk defa okul/yuva/kres baslayan her cocugun, ilk 2 senesi cok hastalikli gecer. SAKIN bu devrede, KBB ve
Cocuk doktorlarina kanip, pahali isleri girismeyin, hepsi sahtekarliktir.
2- Ne Allerjisi Allah askina!! Turk doktorlari icinden cikamadiklari her bir halta; "Allerji" derler.. 
3- Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler...  Hepsine  "Allerji" derler..
Hic sizin cocuga Grip teshisi kondumu???   Ya Astim, ya Allerji ya da Reflu derler.. Ha... birde simdilerde,
"Zaturre baslangici" diye bir hastalik uyduruyorlar.. 
Cok okumaniz lazim…. COK!!

Mesajı Yazan: Minikprenss
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2019 Saat 20:09
Hocam Allah sizden razı olsun ne diyeyim sağolun birde tek tarafı büyük olan bademcik bir buçuk aydır böyle endişelendiriyor beni lenfoma tövbe tövbe

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2019 Saat 22:36
Tek tarafli Bademcik sismesi; DAIMA, viral hastaliklarda ve en siklikla da, Enfeksiyoz Mononukleoz'da olur.. 
E.M. sadece Afrika kitasinda; Burkitt Lenfomasi yapar.. Bunu Turk doktorlari bilmezler, veya bilirlerde; her
 islerinde oldugu gibi;  isin  SAHTEKARLIGINI  yaparlar.. Bu pustlara inanmayin.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat