Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geçmeyen kulak ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62488
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 15:28

Konu: Geçmeyen kulak ağrısı
Mesajı Yazan: Kevser
Konu: Geçmeyen kulak ağrısı
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2019 Saat 19:57
Hocam 2 buçuk yaşında 12,5 kg olan Kızımın grip sonrası kulak ağrısı var. Bugün 4. gün... ilk 3 gün ıliadin kullandım. Buna rağmen 3 gecedir aglamaktan uyumuyor. Bugün mecburen bir Prof. a götürdüm. Tüm israrlarima rağmen bactrim yazmadı. Augmentin peditus ve burun spreyi verdi. Tüm yazılarınızı okumam rağmen tıkandım, ne yapacağımı şaşırdım.  Prof. Bey "bu ilaçları kullan pazartesi gel, geçmemişse tüp takariz dedi.tabi ben onun dediğini hiç takmadim.Ama şu an agrilardan duramayan çocuğum için ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.  lütfen bir cevap verin.eski yazıları yıllardır okuyorum. Ama hastalık anında pratiğe dönüştürmek bazen zorlaşıyor. Cevabınızı bekliyorum hocam.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2019 Saat 22:17
Hocam doktorun 12,5 kiloluk kızıma 600 lük Augmentin verdigini size yazmayı unutmuşum. Peditusun prospektüsünde 3 farklı yerde 6 yaş altına verilmez!!! Diyor. Sizden sonra hâlâ doktor gibi bir doktor bulamadık ne yazık ki. Çok Üzgünüm...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Şub 2019 Saat 04:43
HER IKI ILACI DA KULLANAMAZSINIZ...   
Gorun iste, sokaktaki SAHTEKARLARI bu soytari Prof. lar yetistiriyorlar. 

Iliadin'i benim anlattigim gibi damlattinizmi??
Sirt ustu yatar durumda olacak, ve bir tarafa damlattiktan sonra, basini o tarafa cevirip, 1-2 dakika
 bekleteceksiniz. 
Spreyler, ASLA arkaya, Oztaki borusuna kadar gidip, oradaki odemi cozmezler. Kasten ise yaramayacak
 ilaclari verip, sizi biktirmaya ve ameliyata razi hale gelmenizi istiyor.
SAKIN bu adi tuzaklara dusmeyin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat