Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Tahlil sonuçlarım...

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62532
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 22:05

Konu: Tahlil sonuçlarım...
Mesajı Yazan: orhantugba
Konu: Tahlil sonuçlarım...
Mesaj Tarihi: 09 Şub 2019 Saat 09:58
Hocam geçirdiğim burun akıntısı hiç olmayan ateş kas ağrısı baş ağrısı şeklindeki gripin bugün 20. Günü ve hala kas ağrısı var dün bayağı yan ağrım oldu artık acaba böbrektemi sıkıntı dedim tahlil yaptırdım aşağıya ekliyorum ... gün de 1 tane ağrı kesici hariç ilaç kullanamadim... Hocam normalmi bu kadar sürmesi şiddetli değil ama hergun kendini hatırlatıyor bir şekilde ... 

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 09 Şub 2019 Saat 10:03
http://m.YollaYap.com/bbtc/154969558595.jpg"> http://m.YollaYap.com/bbtc/1549695706532.jpg"> pbbtc/154969558595.jpg [/IMG][/URL]

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Şub 2019 Saat 19:10
Gereksiz yere yapilmis, bir suru tahlil.. Hepsi: normal. Ne bekliyordunuz?? Alt tarafi Grip geciriyorsunuz. 
Gripler, ortalama: 2-3 hafta surerler. 
Bazi seneler; bazi Gripler asiri AGIR seyr ederler.
Griplerle ilgili makalemi, yazarlar kismindaki listeden okuyun. 

Mesaj Tarihi: 10 Şub 2019 Saat 01:48
Hocam yan ağrım olunca korktum biraz bide sol taraftaydı ... gerçi ağrımayan yerim kalmadı da ... bi görüneyim dedim... doktor da bu ara bu sıkıntılarla çok gelen var antibiyotik kullana kullana virüslerin yapısını değiştirdiler boş yere dedi ...(hayret)  ... hocam son kez bir sorum var kuru döküntüsüz kaşıntı neden olur genelde kaşıntı dahili bir durumdan geldiği zaman kendini nasil belli eder dahamı kuvvetli olur ...?

Mesaj Tarihi: 10 Şub 2019 Saat 02:38
1- "Devil's Grip"  veya "Yan agrisi" denilen durum, SADECE bazi viruslarla olur, agri kesici ilaclar ve sicak 
tatbiki  agriyi azaltir.
2-  "... antibiyotik kullana kullana virüslerin yapısını değiştirdiler boş yere dedi …"  Salakmi NE?? 
Antibiyotikler hicbir sekilde viruslar uzerine etki edemezler.. Resmen k..indan uydurmus.. 
Grip viruslari cok genc viruslar olup, devamli yapilarini degistirirler. Bu degisimler: "Drift" ve "Shift" seklinde
iki sekilde olur.. Drift seklinde, virus ceperinde; az sayida degisiklik vardir, hafif hastalik olur.
Shift seklindeki degisiklikte, cok sayida ceper degisikligi vardir ve buyuk salginlar yaparlar ve agir tablo
ile  seyrederler..Turkiye'de Tip Fakuletelerinde; Virus dersi verebilecek kapasitetede Prof. YOKTUR..
NOT: Kizamik ve Sucicegi gibi viruslar, yasli viruslar olup, yapilari sabittir. Bu yuzden 1-2 asilama ile hayat
 boyu bagisiklik saglanabilir. 

Kasinti ile ilgili  suallerde, daima resim gonderin. 

Mesaj Tarihi: 10 Şub 2019 Saat 05:21
Aynen hocam ama antibiyotik kullananlara kızıyor çok büyük bir adım degilmi buna da şükür😀 hocam malesef resim atamıyorum çünkü  döküntüsüz vücut genelinde kuru kaşıntı bazen diyabeti olanda olur deniyor bazen karaciğere bagliyor yani darmatolojik kismindan cok icten gelen bir durummudur kaşıntı ..değerli vaktinizi bizlere ayırdığınız için çok şanslıyız ellerinizden öperim....

Mesaj Tarihi: 10 Şub 2019 Saat 19:14
1- Siz: Soylenenlere degil, yapilanlari bakin..Atesli gelen her hastaya Antibiyotik yaziyormu, yazmiyormu?? 
Onemli olan O!! 
2- ONCE, Diyabet oldugu bilinecek, ondan sonra, SENELER SONRA, tedavi edilmeyenlerde, kasinti ve yaralar olur.. 
3- Karaciger DEGIL, Bobrek hastaliginda Kasinti olur!! Bobreklerden atilamayan Ure, ciltten atilinca, 
kasintiya sebep olur. Bu da GENE HASTALIGIN KRONIK DEVRESINDE OLUR... 
Siz Turkiye'deki doktorlara ne bakiyorsunuz?? '70'li yillardan beri Tip fakultelerinde; Fizyopatoloji dersi 
okutulmadigi icin, boyle sacmalarlar… 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat