Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kulak zarı çökmesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62813
Tarih: 03 May 2025 Saat 20:35

Konu: kulak zarı çökmesi
Mesajı Yazan: sultan1
Konu: kulak zarı çökmesi
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2019 Saat 14:39
merhaba hocam oğlum 4 yaşında az duyma şikayeti ile kbb götürdüm kulak zarın çökme olduğunu söyledi ayrıca geniz eti varmış alarjisi onu tetiklemiş ki oğlumun  şimdiye kadar hiç bir alarjisi olmadı onun hariçinde şiddetli öksürüğü vardı çocuk doktoruna yönlendirdi oda bronşit dedi kbb doktoru ONCEAIR ve ALERSET verdi çocuk doktoru MACROL,ERDOSTİN,AFERİN Bbuhur makinası için VENTOLİN FLİXAİR ver bu ilaçlar çok ağır gelmez mı röntgen çektiler kan tahlili yapmadılar ateş halsizlik yok sizin öneriniz nedir  

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2019 Saat 14:50
bronşiti sizin yöntemleriniz atlatabilirim ama kulak zarı çökmesini düzeltmek için bu kadar ilaca gerek var mı lütfen yardımcı olun oğlumun duyması az her söylediğim seyi tekrar ettiriyor amlamadım bir daha söyle diye iştme kaybı gribe bağlı olabilir mi acaba

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2019 Saat 17:37
"..... kulak zarı çökmesini düzeltmek icin …"
Inandiniz mi???  Boyle bir sey olsa, cocuk, agridan yeri-gogu yikar.
ilaclarin hicbirini kullanmayin..
Tam bir sarlatan, size, "Sahtekarligin 3 Safhasini"  uygulamak istiyor. 
Uzak durun. 
sadece, grip icin anlattiklarimi uygulayin. 

Mesaj Tarihi: 29 Nis 2019 Saat 22:25
merhaba hocam çok teşekkür ederim sayenizde bu kadar ilacı vermekten kurtuldum iyiki sizi dinlemişin 3 gün sonra farklı bir doktora götürdüm doktor çiğerlerinin temiz olduğunu kulağında da sadece çok az kızarıklık olduğunu çok ağrı olmadikça ilaça gerek olmadığı söyledi illadin bugün 5 gün oldu 7 güne tamamlamalımıyım yoksa ara mı vermeliyim 

Mesaj Tarihi: 29 Nis 2019 Saat 22:27
birde hocam malum çocuklara çekilen akçiğer flimleri röntgenler zarar veriri mi

Mesaj Tarihi: 30 Nis 2019 Saat 02:37
Iliadin'i en uzun 5 gun kullanin.. 
Akciger filmleri, SAYI ve SIKLIGI arttikca, zararli olma ihtimali de artar. 

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2019 Saat 23:09
merhaba hocam geçmiş bayramınız kutlu olsun daha önce size yazmıştım dediğiniz gibi hiç bir ilacı kullanmadım sizin dediklerinizi uyguladım bronşit diye birşey kalmadı çok teşşekkür ederim kontrole gittik lakin basınç testinden yine geçemedik doktor alerjisi var geniz eti büyük kulağa baskı yapıyor tedavi olmazsa ileride astıma çevirir  dedi doğru olabilir mi  geniz etinin sayenizde bir lenf bezi olduğunu biliyorum antikorlar gelişince küçülecek eminim şuan kulağında herhangi bir ağrı yok bu baskıyı azaltmak için illadini tekrar başlamalımıyım yoksa serum fiz. ve cold mix devam etmeliyim 
birde hocam babamız görmüş oğlum oyun oynarken deniz yatağını şişirilen pompoyla kulağına baskı uygulamış kullağına herhangi bir hasar verir mi ağrı olmadı

Mesaj Tarihi: 17 Haz 2019 Saat 09:30
1-   ".. lakin basınç testinden yine geçemedik.."  Hiçbir zaman geçemezsiniz.. Taaa ki, ameliyat olana
 kadar.  Ağzınızla kuş tutsanız, gene geçemezsiniz. Niyet başka!!
2-   ".. tedavi edilmezse astıma çevirir dedi"  Sadece bu lafı bile bu aşşağılık sahtekarın esas niyetini
göstermeye yeterlidir.  Sakın o "baskı" saçmalığına inanmayın.. Olsa ağrı olurdu..
Değil İliadin, Serum fiz bile gerekmez.. Bunlar böyle pustlar..
3- O pompayı kendi kulağınızda bir deneyin bakalım, hiç agrı/sızı hissetmeden kulağınıza bir zarar
verebilecekmisiniz??
O doktor müsvettesi sizi gözüne kestirmiş. İllaki ameliyat edecek.. Siz razı olana kadar devamlı kulak
 zarı, kızarık diyecek, çökük diyecek taaa ki, siz bıkana kadar.. Gitmeyin bu sahtekara.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat