Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kadir hocam

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62950
Tarih: 30 Tem 2025 Saat 14:56

Konu: Kadir hocam
Mesajı Yazan: Mazessa
Konu: Kadir hocam
Mesaj Tarihi: 10 May 2019 Saat 12:26
Merhaba hocam. Çocuklarım hastalandığında farklı bir durum varsa yazılarınızda aratıyordum ama bu sefer bulamadım, yardımınızı istiyorum. 3 yasında oğlum her hastalandıgında ilaç kullanmadıgım için 3 ay sürdüğü bile oluyordu. Geçen hafta gözleri çok capaklandı sonra geçtiğimiz pazartesi de kurdeşen döktü. Geceleri hemen hemen tüm vücudunu sarmıştı, gündüzleri daha iyiydi. çarşamba doktora götürdüm sadece test ve idrar istedim. Testte birşey çıkmadı. Ama alerjisi olduğu söylendi. Allerset surup verdiler. Benim sorum şu, şuan halen daha serpme seklinde yer değiştirerek devam ediyor. Şurubu vermelimiyim, yada ne önerirsiniz?Devam ediyor olması halen daha o alerji yapan şeye maruz kalıyor anlamına mı geliyor ve bunun ileride bir tehlikesi olur mu? 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 May 2019 Saat 19:42
Dokuntuleri; resim olmadan teshis edemem… AMA, dokuntuler yer degistiriyorsa, kesin allerjik dokuntudur.
Ilaci kullanin.. 
2-3 gunde duzelme olmazsa, barsaklardaki solucanda olabilir. o durumda: 1 olcek (10ml) bugun, 1 olcek,
 15 gun sonra, Andazol surup  icirin. 

Mesaj Tarihi: 10 May 2019 Saat 23:46

Mesaj Tarihi: 10 May 2019 Saat 23:50

Mesaj Tarihi: 11 May 2019 Saat 00:01

Mesaj Tarihi: 11 May 2019 Saat 00:07
Hocam fotoğrafını cekmiştim. ilk 2 si geceleri kurdesenin yoğun olduğu fotoğraf. Son fotoğrafta sadece yanağında var bu da gündüz azalmış hali. Şuanda ise geceleri  iki, üç tane çıkıyor. Bu durumu ciddiye almalımıyım

Mesaj Tarihi: 11 May 2019 Saat 03:45
Allerjik Urtiker dokuntuleri..
Ilaca devam edin. Artis olursa, Andazol kullanin. 

Mesaj Tarihi: 12 May 2019 Saat 04:18
Kullanmaya başladım, inşaallah faydasını görürüm. Hemen her hastalıklarının ardından da kulaklarında işitme kaybı yaşıyoruz. Şimdi yine öyle bir durum var, iliadin bu durumda kullanabilirmiyim, yoksa allerjik reaksiyon gösterebilir mi hocam

Mesaj Tarihi: 12 May 2019 Saat 04:48
Isitme kaybinin sebebi, Kulak zarinin bir tarafindaki dis ortam ile orta kulak boslugundaki hava basincinin
farkli oldugu durumlardir. Bu gibi durumlarda, kulak zari uygun sekilde titresim yapamaz. Bu  tamamen  
gecici bir durumdur ve ASLA sagirlik sebebi degildir. 
Kulak zarinda bu olaylarin olabilmesi, Oztaki borusunun daima, VIRAL enfeksiyonlardan sonra kapanmasi ile olur. 
Iliadin DAMLA'dan baska da cozumu yoktur. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat