Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Boy

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=63045
Tarih: 30 Eyl 2025 Saat 18:18

Konu: Boy
Mesajı Yazan: kırçiçeğim
Konu: Boy
Mesaj Tarihi: 20 May 2019 Saat 19:58
Hocam biliyorum her cocuk mercedes fabrikasında üretilmedi hepsi ayni olamaz ama kasım 2011 doğumlu kizim simdi tam yedi bucuk yasinda kizim gibi 2011 de doğan arkadaslari var kızımdan nerdeyse bir kafa büyüklüğünde uzunlar. Kızım bana benziyor bende minyon tipliyim ondan mi acaba diyorum simdi boyu 1.20 cm sizin büyüme tablosuna baktim yedi bucuk yas icin tam 1.20 de  kilosu 25 ama yaşıtları ile kiyasladigimda benim kiz kisa kaliyor.  Kilosuna takilmiyorum ama boy icin ayni durumu söyleyemem.Her sene devit veriyorum kizimdan 2 ay büyük cocuklar bile onu gecmisler biraz takildim bu konuya size danismak istedim sıkıntılı bir durum söz konusu mu teşekkür ederim saygilarimla

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 May 2019 Saat 20:09
Anormal bir durum (cucelik) yok..

Mesaj Tarihi: 20 May 2019 Saat 21:31

Mesaj Tarihi: 20 May 2019 Saat 21:38
Sayin hocam cüce olan cocuk kendini belli eder zaten kol ve bacaklardaki tuhaflik dikkat çeker. Kızım bilakis ince ve fit grafik ortalamasina uyuyor yalniz onunla esdeger cocuklar gözüme hem kemikli hemde uzun boylu gelince ben hata mi yapiyorum diye kendimi sorguluyorum. Kizimin sınıfında ondan kısa kiz cocuklarida var elbette ama komşu cocuklari epey öndeler. Üstelik yedigine dikkat ederim herseyi mevsiminde ve digal vermeye özen gösterdikçe saniyorum yapisal özellik bende çocukken boyleydim teşekkür ederim sagolun varolun. Sizi okumaya devam.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat