Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

4 aylık bebek ve soludugu plastik zerrecikler.

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=63049
Tarih: 24 Ara 2025 Saat 13:54

Konu: 4 aylık bebek ve soludugu plastik zerrecikler.
Mesajı Yazan: Hydbbk
Konu: 4 aylık bebek ve soludugu plastik zerrecikler.
Mesaj Tarihi: 21 May 2019 Saat 16:02
Merhaba  kadir hocam. 4 aylık bir bebeğim var yan yatma yastiginin kilifini yıkayıp kurutma makinesinde kuruttum. Makineden çıkarttım ve bi t shirt alıp giydirdim. Her yer bembeyaz toz ve parçacıklarla  doldu.akşam olunca kılıfı taktım .içindeki plastik unufak toz toz döküldü. Kaygim bebeğim 4 aylık ve büyük kızım da var .bu plastik zerrecikler solundugunda  bir sıkıntı yaratır mı ilerisi içim akciğerlerde? Paranoyak oldum resmen. Kurutucuyu sildim. Çamaşırları tekrardan yikadim. .bi sorun mu sizce? Teşekkürler. .

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 May 2019 Saat 17:39
Ne demenk; "Yan yatma yastigi"!!!!  Ne yani Allah insanlari yaratirken (hasa) hata yapmis da, kitipyoz Turk
doktorlarimi duzeltiyormus??  
Ani Bebek olumleri bu yasda artik olmaz.. Ayrica da, Ani Bebek Olumleri, yatma sekli ile degil, SICAK TUTMA ile ilgilidir. 
Ilgili yazilari okuyun. 
Atin o yastigi..

Mesajı Yazan: Hydbbk
Mesaj Tarihi: 21 May 2019 Saat 18:25
Hocam yastığın  kilifindan  dökülen plastik mikro zerrecikler  solunursa  sıkıntı yaratır mı ?çünkü kurutma makinesinden  çıkardığımda  heryere  döküldü  kızımın odasında bu plastik toz  zerrecikleri .akcigere  ulaşır mı bu plastik zerrecikler? Belki size saçma gelebilir sorum .kendimi de ifade edememis olabilirim. Şimdiden  teşekkürler 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 May 2019 Saat 18:39
Zararli olabilselerdi, yazardim… 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat