Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kaka kaçırma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=63076
Tarih: 26 Ara 2025 Saat 12:06

Konu: Kaka kaçırma
Mesajı Yazan: b.ege
Konu: Kaka kaçırma
Mesaj Tarihi: 24 May 2019 Saat 23:13
Hocam oğlum 2009 doğumlu. Wc eğitiminden beri kaka  kaçırma durumu var.İlkokul 2ye giderken dikkat eksikliği teşhis konuldu 1 sene ilaç kullandık. Dikkat eksikliğinin bir belirtisi in kaka kaçırma oldugu söylemişti psikiyatr. Daha sonrasında çocukdo doktorumuzöylebişey olmadığınısöyledi. Makattan muayene etti ve bebeklik ten beri oluşan kabızlıktan dolayı makatın iç kısmında kireçlenme oluştuğunu his kaybı oldugunu söyledi. İshal yapan ilaç kremler vs kullandık zaman zaman düzeliyor zaman zaman yinekaçırıpoaltına.drumuz gastronomi bölümüne gitmemizi ve gerekirsekolostomi yapılabileceğinisöyledi.Siz ne diyorsunuz.artık oğlumda bende çok yıprandık yardımınıza çok ihtiyacımızvar. 

-------------
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 May 2019 Saat 03:03
Yok yaaa!!!
  ".....ve bebeklik ten beri oluşan kabızlıktan dolayı makatın iç kısmında kireçlenme oluştuğunu his kaybı 
oldugunu söyledi…."
Vay be...  Bunlari hangi kitapta okumus??? 50 seneye yakin Tip hayatim var, boyle bir sey ne okudum,
 nede gordum..
Genellikle, "Tuvalet egitimi"  verecegiz diye, 4 yasindan evvel cocuk zorlanirsa ve korkutulursa, bu sekil
 sikayetlerin olmasi gayet dogaldir. 
Siz, bir Cocuk Norologuna gidin. O gerek gorurse, sizi Cocuk Psikiyatrisine gonderir.. 
NOT:  O doktora da soyleyin; Gastronomi ile Gastroloji; AYRI konulardir.  
Gastronomi; yemek pisirme uzmanligidir. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat